6 • 22 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Žáby, Mloci » Drápatečka umřela - nevím proč :sad:  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 75x
06.06.08 10:32:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez® – Drápatečka umřela - nevím proč :sad:
Zdravim vsechny... cca asi pul roku mam ve spolecenskem 50l akva 4 drapatecky. Vypadaly spokejene, ale nyni jedna umrela. Ostatni osatenstvo je vporadku. Takto osazene akvarium jede bez problemu uz delsi dobu a nic se v nem nemenilo tedy krom par rybicek. Kazdy tyden poctive odkaluji a menim 1/3 vody.

Vim ze asi tezko zjistim cim to bylo, ale na co jsou zabicky nachylne co se tyce kvality vody? Ceho se mam pripadne vyvarovat?

Me jedine napadla vyssi teplota vody vhledem k tem teplotam venku. V te dobe co jsem ji nasel tam bylo 29stupnu.

Zapomel jsem napsat ze jsou odhadem asi rok stare.

Dekuji za nazory a rady smutej Gomez :-(

Podobná témata
"Vyčáplé" rostliny - proč?, Drápatečka a společenské, Drápatečka - 2 dotazy, Drápatečka - kde??, Drápatečka - krmení, drápatečka a krevetky, drápatečka karanténa?, Drápatečka trpasličí, Drápatečka vodní, Hygrophila Polysperma......proč žloutne???, Jávský mech... proč se mu nedaří???, Jebo(osvětlení)- vyzařuje světlo i v noci, proč?, Juwel akvária - proč nedávat podložku?, Môže byť drapatečka pri krevetkach?, Našel jsem asi jikry na kytce,nevím čí mohou být...., Nevím , co mám za rybu, Nevím co to je, Nevím co to je, Nevím čím to, nevim jaká je to ryba, Nevím jaký druch? Echinodorus, nevim proc, nevim si rady (kolik štěrku), nevím si rady-úhyn ryb, Nevime co s tym , Parmičky duhové honí všechny rybky v akvárku.Proč?, Proč 2 skaláry pronásleduji druhé 2 skaláry černé? , Proč je kryptokoryna červená?, Proč mi nejdou amazonky?, Proč mi neroste zelená řasa v malawi?, proč mi odhnivaji rostliny, Proč mi ryby najednou umiraji, Proč nechcete MALAWI ?, proč rámeček pod akváriem???, proč se mi ryby drží u hladiny, Proč se nedaří????, Proč se samec ancistruse chová divně?, Proč se začli bát skaláry??, Proč sinice nejdříve porůstá růstové vrcholy?, proč to ten echidoronus dělá, Proč umřela Ampulárka?, Proč?, rodí se mi jen samice gupek,proč?, Ryba umřela v těhotenství!, Řasa - už si nevím rady..., vsechny nemoci najednou??? uz fakt nevim...:-(

Zpět na obsah sekce Další živočichové | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 01:35:37 • 1.015 s