3 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Cistění dna? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 208x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

04.06.08 13:48:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekakvarista (29894950061) – Cistění dna?
Jak mám vysát hovna vod ryb? Čim se to dělá??
Mám tam uz cca 3 mm sraček vod ryb a nevim co stim. Akvarko začíná smrdět.

Dík všem
04.06.08 13:50:21 / 04.06.08 13:52:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Hadicí X-) Natáhneš vodu jedním koncem a (musí být pod úrovní akvárkem) a nesměruješ do kýble a duhým koncem odsáváš ahoj
Taky je dobrý to dno prstama trochu z kypřit a odsávat zvířený kal. Jestli je jich tam už 3 mm po celém akva tak něco není v pořádku...
04.06.08 13:59:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller88®
Opravdu "krásně" napsaný dotaz coze
04.06.08 14:02:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux®
No haha dotaz jak noha :-D Ja pouzivam Sera odsavacku pres vzduchovani :-)Sice jsem ji majinko upravil ale jinak je ok :-) Hlavne muzes odsavat celej den protoze se ti vraci cista voda
04.06.08 14:56:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys® – Re: akvarista
smich Máš vubec filtr???
04.06.08 16:37:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmili512®
Napřed bys měl ten dotaz napsat aspoň trochu slušněji,můj 8letý syn by to napsal líp! tone A pak stačí trochu projet tady fórum(jak ti psal Eff),a až pak,když něco nepochopíš,tak sem napsat. ahoj
04.06.08 16:39:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Z Japanela se stal Raťafák. Co to bude příště? http://rybicky.net/forum.php?a=nereg&ip0=62&ip1=240&ip2=170&ip3=35
04.06.08 16:41:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
ten nápad s těma IP adresama byl žůžovej, někdo by za něj měl dostat kytičku :-D
04.06.08 22:04:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza® – Re: Polux
Mně nějak uniká smysl tohodle zařízení. Jaký je rozdíl mezi tímhle a filtrem?
04.06.08 22:13:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: Tereza
V podstate zadny funguje to uplne stejne akorat to cuca bordel nahoru do kalisku kde je molitan,bordel zustane na molitanu a cista voda vytece ven :-)
04.06.08 23:07:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvejvar®
dej si tam pancernicky a to co mas na dne uz nebude na dne tone
04.06.08 23:34:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: vejvar
Pancernik zere hovna ?
05.06.08 06:43:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvejvar® – Re: Polux
ne, ale solidne je viri, na dne nebudou, budou totiz vsude okolo
05.06.08 07:25:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
vejvar napsal: ne, ale solidne je viri, na dne nebudou, budou totiz vsude okolo
to bude mít hovn. zas ve vodním sloupci :-D Chtělo by to nejdřív vyčistit a potom pancéřníčky ahoj

05.06.08 16:03:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklachon®
Ty chceš chovat ryby a ani nevíš jak odsát,dno no nevim nevim kámo.Buť si kup odkalůovačku nebo si nákou udělej.
05.06.08 17:43:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekorry® – Re: Polux
Prozradíš mi, jak jsi upravil odsávačku???
Díky coze
05.06.08 18:09:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Sry, ale já jsem nikdy nějakou speciální odkalovačku nevyráběl ani nekupoval. já použivám zahradní hadici. Chce to, ale trochu šikovnosti ahoj
05.06.08 23:04:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: orry
zas zadna velka uprava neni :-) Ja jenom ze mam rohove akva a ta odsavacka funguje tusim jeno mdo 60cm hloubky a kdyz jsem se potreboval dostat dozadu abych nemusel sundat kryt tak me vrchnima dirama vytekl bordel:-(Tak jsem ty diry nahore jednoduse zalepil silikonem na sklo.Dal ten stred jsem ulomil a udal sve plastove kolecko.Pak jsem vzal pajku a udelal zecpod v kazdym chlivecku diru.Pak muzes dat vzduchovaci motorek naplno a bordel ti nevitece a saje to jak zjednany.pak muzes tu nasavaci trubku dat niz tim pak taky zvetsis silu sani :-)Kdyz to orostuju tak to nasava i kaminky ze dna.
05.06.08 23:09:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: DonJuanKarlos
Jenze s hadici jde odsavat jenom chvilku jinak by jste si vypustil cele akva :-) leda ze mate na kybli puncochu a vocu pak lejete spatky ale s odsavackou voda tece hned cista zpet do akva jenom obcas musite umejt molitan pac se to zacne dusit a preplnovat palec Ale jinak jsem sni spokojenej
06.06.08 13:49:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekarnošt® – Re: Polux
sorry, že se vtírám, ale můžu říct, že jsem musel odkalovat každý týden - koupil sem tři pancéřníčky a už skoro neodkaluju - nevím jestli ty hovínka žerou, spíš je rozházej nebo rozmlátěj na menší kousky, který už si stáhne filtrace - takže pancéřníčky jako uklízeče rozhodně doporučuju.. potlesk
06.06.08 14:38:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys® – Re: arnošt
Já vím jak to dělaj. Skutečně ten detrit nežerou nýbrž ho rozkalí a rozvíří a ten se dostane do vodního sloupce a poté se snáze dostane do filtrace pokud tam je... :-|
06.06.08 14:57:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Polux
No taky, že tu hadici na druhý straně v kýblu z části zacpu palcem. Je to, ale fakt nouzovka :-D Odkalovací zvon je odkalovací zvon ... :-D ahoj
06.06.08 15:05:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
je tohle ten zázračnej odkalovač? http://www.exo-eko.cz/Akvarijni-odkalovace-na-pudni-detrit/Sera-vnitrni-odkalovac
mě to s odkalovacím zvonem nikdy nešlo-akorát si tím vyryju kytky, máte na to nějakej fíglík, nebo su ztracenej případ? :)
06.06.08 15:09:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: bucliik
jojo to je presne ona :-) Odkalovaci zvon je takovej nemotornej :-) Todle ma na konci takve hrabatko a rozmer je akorat no proste si nemuzu stezovat :-)

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:04:42 • 0.746 s