2 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Tření čichavců - rozpad hnízda 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 127x
04.06.08 11:58:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartin (433749146-5) – Tření čichavců - rozpad hnízda
Ahojky všichni! Potřeboval bych poradit. Sameček čichvce modrého začal před týdnem stavět hnízdo, tak sem párek odlovil, ale hnízdo se hned se rozpouští, tak nevím jestli je to normální, nebo jestli mám něco špatně. Prosím poraďte, se třením zatím nemám zkušenosti.
04.06.08 14:49:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartin (433749146-5)
Martin napsal: Ahojky všichni! Potřeboval bych poradit. Sameček čichvce modrého začal před týdnem stavět hnízdo, tak sem párek odlovil, ale hnízdo se hned se rozpouští, tak nevím jestli je to normální, nebo jestli mám něco špatně. Prosím poraďte, se třením zatím nemám zkušenosti.<br />
<br />
Teď koukám, že jsem to moc nepopsal. Vždycky samec začne dělat hnízdo, ale bublinky hned praskají a ty který vydrží potom pří honění samice rozbijou. :-(
04.06.08 15:32:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik®
Dej mu tam nejakou plovouci rostlinu nebo neco jemnolisteho jako je treba kabomba. Z kousku rostlin to poslepuje dohromady s bublinkama a drzi mu to pak lepe pohromade.
04.06.08 15:43:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdarley®
odporúčam pistiu alebo limnobium. Ale poslúžiť by mala aj riccia
04.06.08 16:31:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – Re: Martin
Pokud nemáš momentálně žádné rostlinky, můžeš použít i kousek polystyrénu na hladině...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:00:37 • 0.861 s