5 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Výrobce akvárií - Ústí nad Labem a okolí 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 188x
29.05.08 15:05:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJarodd® – Výrobce akvárií - Ústí nad Labem a okolí
Zdravím,
může mi prosím někdo doporučit kvalitního výrobce akvárií ve zmíněné oblasti. Chci si nechat vyrobit akvárium o rozměrech 200x45x30cm (dxvxh) a nechci experimentovat s nějakým nezkušeným výrobcem ... na CML bych sice nějakýho výrobce našel, ale vaše zkušenosti jsou k nezaplacení ;-)
29.05.08 15:31:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKurre (958901641155) – Re: Jarodd
I já si nechal lepit své akvárium, sico o něco menší, 74litříků. Zajdi sem
http://rybicky.net/obchody/322
Stačí říct že chceš akvárium na míru, dají ti objednávkový formulář, ten vyplníš a dodáš svůj nákres akvária i s rozměry, to odfaxujou týpkovy do Teplic a po telefonu s ním dohodnou přibližnou cenu, zanecháš zálohu a už jen počkáš až ti dojde. Trvá to standartně 14 dní, ale stačí požádat o urychlení. Já jsem se svým spokojen.
30.05.08 10:53:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJarodd® – Re: Kurre
Dík za radu. Od Dahaka dostanu kontakt (asi) přímo na toho týpka z Teplic. Nic proti Akva obchodům, ale tohle se dá vzít rovnou od výrobce. Prý stejně dělá pro většinu obchodů z okolí. Teď ještě přesvědčit mojí drahou polovičku, že investice do takovýho akvárka je velmi výhodná :-D :-D :-D (kdo si hraje nezlobí).
30.05.08 11:59:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVocko88® – Re: Jarodd
hele, zkušenost žádnou nemám, ale tuším, že v ul. Moskevská akvárka dělaj...Pokud jsi z Ústí, tak víš ale asi, kde to je... co
30.05.08 22:55:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucmar® – Re: Jarodd
Já jsem si koupil akvárko od Zekie - jezdí s nimi do Němec - i přes Teplice, nebo tu novou dálnici, takže je lepit umí a ceny mají dost dobré ...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:23:18 • 0.983 s