2 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » chování krunýřovců 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 133x
21.05.08 08:36:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuke (323625122267) – chování krunýřovců
Ahoj, uz par mesicu mam krunyrovce klauna, ma asi 7 cm. Problem je v tom ze je porad zalezly, ukryt opousti tak dvakrat za den a vzdy jen na par vterin. V ukrytu ho neni vubec videt. Nevidel jsem ho skoro ani jist, sem tam si parkrat dloubnul do tablet. Vypada zdrave. Tak se chci zeptat: je tohle chovani u krunyrovcu normalni? Nebo je aktivni v noci?
21.05.08 08:43:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
rozhodně je aktivní v noci, ale že bych je někdy zpozorovala proplavávat se po akvárku tak to oc ne, spíš přesidluje zpod jednoho listu pod druhej, obchází stěny akvária a vypadá že nejlíp mu je když je schovanej. možná bys měl zkusit krmit v noci, třeba okurečkou někam blízko k jeho stanovišti, pak se snad ukáže(otázka je jestli to ve tmě uvidíš :)
21.05.08 08:45:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: Duke
Více o těchto rybkách zde: http://rybicky.net/rady/ancistrus
21.05.08 10:06:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar®
Ahoj.
Mám stejný problém.Koupil sem si L25 krunýřovce za 1850Kč a místo toho aby mi dělal radost tak je furt schovanej pod kořenem a vyleze jen velice vzácně.Když krmím tak mu musím maso dát až skoro k hubě aby si ho vzal. tone tone
21.05.08 10:16:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipo® – krunýřovci
U krunýřovců je to zcela normální. Převážnou část života přožijí schování v úkrytech a vylézají až v noci, kdy jsou nejvíce aktivní. Takže když chceš pozorovat krunýřovce tak jedině v noci. A krm ho těsně před tím, než ti zhasne světlo. Nahaž mu maso před úkryt. On si to najde jak bude šmejdit.
21.05.08 10:20:54 / 21.05.08 10:21:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik®
Hoj
Ja si poridil 2x Panaque sp. (L204)
Skoro 2 mesice jsem je nevidel :o(
A ted ? Valej se obcas na prednim skle jinak okupuji uprostred Echinodorus Ozelot a dokce pri krmeni Trnovcu z ruky (jeden vzdy sezere vsechno ostatnim tak jim to davam primo) mi pristala L204 i na ruce.
Treba si casem taky zvyknou - ale pravda je ze primo pod zarivkou se neopaluji a radeji putuji kde je stin . ano
21.05.08 10:24:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar® – Re: filipo
Jojo.Přesně to dělám.Prostě si počkám až vyroste tak,že se nebude mět kde schovat.Budu kupovat eště jednoho,takže doufám že bude třeba aktivnější. :)
21.05.08 12:54:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: Yirka
čeče ten odkaz je mu nanic..krunýřovec klaun je panak a ne ancák;-) Článek o panacích bude časem až nasbírám nějaký zkušenosti
21.05.08 12:57:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: Duke
mám 4 kousky a moc se neukazujou. Sice nejsou zalezlý,ale většinou ožužlávaj něco na čem nejsou vidět ze všech stran.Zpočátku byly taky zalezlý v kokose nebo na kořenu zespoda..Pořídil sem je někdy v listopadu myslim a už si zvykly že když se krmí, tak musej vylézt, jinak na ně moc nezbyde. Bohužel mi ožíraj echinodory a to i řapíky, protože nejsou přikrmovaný pravidelně zeleninou.
22.05.08 23:07:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmirielll®
mam asi hodny ancáky :))
je fakt, ze pardal se moc neukazuje, ale kdyz krmim ryby vyleze...dela tam sice torpedoborce a snazi se rozestoupit nil...ale vyleze. velkoploutvak a obecny jsou jeste mali, ale neschovavaji se vubec.
krome okurky sezerou kde co :)
22.05.08 23:12:33 / 22.05.08 23:12:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: mirielll
co se týká ancáků espeček,tak sou asi zvyklý,ale ty L59 vídám snad míň než klauny :-(

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:01:01 • 0.863 s