0•44 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Vrubozubec paví a vytok vnutornosti 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
12.05.08 21:38:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdraco® – Vrubozubec paví a vytok vnutornosti
Fotka k příspěvku prosim pomozte mi. vrbozubec pavi mi asi odide do vecnych lovist. dnes rano som spozoroval ze mu z ritneho otvoru trci nieco zvlastne a mam pocit ze je to jeho crevo. je cervene a popretkavane vlasocnicami. na konci ma otvor presne ako crevo ktore vyustuje v ritnom otvore. co mam robyt ako mu pomot??????!!!!!
prosim pomozte

12.05.08 21:56:14 / 12.05.08 21:57:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Jsou to určitě vnitřnosti? Skus vyčkat, třeba to zmizí, ale je to divné. Jak se chová? Žere?
12.05.08 21:59:51 / 12.05.08 22:00:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: draco
Neprezral se ? me se to kdysi nekolikrat stalo kdyz jsem prekrmil skalary zivejma koretrama.Nektery za sebou tahali streva i nekolik centaku dlouhy.Nastesti se to vracelo nazpet.
12.05.08 22:07:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdraco®
vobec som ich neprekrmoval ale oni su dost zrave takze ked krmim tak si beru najviac.
dufam ze sa jej to vrati. chova sa normalne a aj zerie. som z toho trochu vedla su to moje najkrajsie ryby a chcel som ich uz dat do noveho 550L akva ktore budem robyt
12.05.08 22:24:52 / 12.05.08 22:25:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: draco
Kdyby to bylo vážné nežrali by a chovali by se jinak než obvykle. Jinak moc hezké rybky, snad se uzdraví palec ;-)
13.05.08 08:09:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdraco®
asi je to uz ok. vratilo sa jej to spat. super hop
13.05.08 09:57:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: draco
palec radsi jim davej min zradla na vickrat.Mohlo by se stat kdyz to bude mit venku ze mu to nejakej jinej ukousne a to by bylo po nem.
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, co je špatně (paví oka), Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kam umístit sání a výtok filtru, Kominík verzus paví očko, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod, Paví očka a skaláry, Paví očka neustále tlamičkamy na hladině, Paví očka se slepenými ploutvemi, Paví očka se zataženou ocasní ploutví, Paví očka vs. Parmy, Paví očka z ničeho nic stojí stale u hladiny, paví očka- potěr, paví očka(gupky), paví očka+neonky, Paví očko

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webu | RSS | Hledat | Napište nám | Vzhled | Hosting: vpnet.cz | 07.07.08 05:37:29 za 0.766 s