přidat reakci12.05.2008 16:00:09
Tron® – Betta- stavění hnízda
Mám takoví malí problém.Můj sameček betty staví hnízdo ale nemá na co takže se to pokouší dát ke stěně.Chci je nechat rozmnožit, ale
nemám žádný list který bych tam položil na hladinu, tak sem se chtěl zeptat co na tu hladinu můžu položit místo toho listu.
Předem se omlouvám za případné pravopisné chyby.
skus ta prichytit polystiren to je len napad nevem ci je to aj vyskusane
12.05.2008 20:23:20
DoctorT® – Re: Tron
Nějakou plovoucí rostlinku, rychle se množí a je na to dobrá např. lemna minor, tady ji nabízí spousta lidí.
12.05.2008 23:19:30
irča® nebo zkus na hladinu nějak umístit napůlku rozstřihnutý kelímek.
Vznikne z něj taková jeskyňka a hnízdo bude držet pohromadě
20.05.2008 10:30:47
Turec® sameček mi postavil hnízdo tak jsem mu tam dal samičku(do komína) ale hned přestal stavět a pustil se do samičky! v komíně jsem ji nechal asi
tak hodinu a potom ji sameček dává pěknou sadu! ale pořád na ni utočí! a hnízdo už nestaví! samička je už pekně dobytá! tak nevím co s
tím!
Pre "Turec": Okamzite oddel samicku a pockaj, kym sa samcek ukludni a samicka sa vrati do povodnej formy... inac ju moze samcek ustvat k
smrti!
20.05.2008 16:37:45
Turec® – Re: Mefisto
už se,tak stalo
20.05.2008 20:05:05
Šámes® nevím jestli si správně pochopil výraz komín..komín je nějaká nádoba do které vložíš samici tak aby na ni samec nemohl a do doby než si
na sebe nezvyknou a samice nebude mít ty "třecí" pruhy nedáváš je dohromady..podle toho co tu píšeš jí samec trhal pak nechápu
jak se mohl dostat k samici když byla v komíně..
21.05.2008 20:54:18
Turec® – Re: Šámes
no právě byla v něm! samec stavěl, nejprve byl agresivní ale po chvíly mu otrnulo! tak po chvíli jsem ji vypustil a v tu chvíli samec přestal
stavět a začal ji honit! ale už jsem ji vytáhl a dal mu jinou a ta se mu asi líbí páč jsem ani žádněj komín nepotřeboval! a už to
vypadá dobře hnízdo hotové samička připravená a ted už jenom aby na to vletěli a je to!
22.05.2008 15:19:59
Šámes® tak to se nediv že jí začal honit..1)to je naprosto normální2)samice by měla zůsta v komíně delší dobu ne chvíli jak ty píšeš jestli si
jí tam šoupnul na hodinu tak se nediv..
22.05.2008 18:30:07
Joecz® – Re: Šámes
budete se divit, ael mě už se podruhé platinka vytřela sama v komíně, normálně vypustila jikry a udělala hnízdo.....
Podobná témata
Nečekané představení,
Stavění pěnového hnízda,
Tření čichavců - rozpad hnízdaZpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora