Fórum » Krmení » čím krmit potěr? 7-8mm velký
11.05.08 21:45:04
XMartin® – čím krmit potěr? 7-8mm velký
ahoj ve čtvrtek se mi vykulil potěr závojnatky do soboty ležel na dně dneska už všechny rybky plavou asi bych měl už pomalu začít krmit,
jen nevím čím u nás ve zveráči nic živýho neni .. dá se krmi i něčím jiným těch 70 hladovců ?? díky za odp.

mají tak 7-8 mm
pls.. poradte
12.05.08 12:56:48 / 12.05.08 12:57:33
matrix069® 
ja osobne som ich krmil Sera micron-tiež som nič živého na okolí nezohnal(artemie...). Prežili mi v pohode. rychlo rastú a po cca 1 týždni
už v pohode zjedli aj rozmrvené vločky. Inak dobré je aj uvarené žĺtko-ale iba trošku pretlačiť cez čajové sitko-kalí moc vodu.
Inak,neľakaj sa ak budú rásť nerovnomerne-jedna menšia,druhá väčšia-je to normálne.
MOOC DÍKY .. KOUPIL JSEM LON BABY A liqimin pro potěr .. mužu se zeptat jak stará je ta co je na té fotcE?? díky
ahojte vcera sa mi porodila mečovka kedy mas asi tak zacat krmit? 7 malych
sorry ze pisem jak madar

12.05.08 18:51:44
Nobody® – Re: 12Mattiew12
Hned!
Jsou to živorodky.Takže mladé začnou přijímat potravu během několika hodin.
Pokud se Vám narodily včera...,tak už je jeden den trápíte hlady.
dneska poobede som uz im dal ale chcel som pockat jeden den
Na tej fotke je stará cca 1 týždeň
ja bych asi doporučil artémii pro začátek a pak bych přešel na sekané patentky nebo drcene suché krmivo
jak jsem již psal ani jedno neni k dostání ..
16.10.08 15:42:35
Pruda2® – Potěr Tetry diamantové
Mám rozplavaný potěr Tetry diamantové asi týden starý rozkrmenný artémií, a chci se zeptat jak dlouho ještě mám žábronožkou krmit a
čím krmit tyhle ryby po artémii? (granule nebo vločky? nebo?.Jsou to moje první tetry,které se mi podařilo vytřít.Díky všem.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora