1 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Betta .chybí půl tlamy a je bílá 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 224x
10.05.08 21:05:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRenča (1048621398155) – Beta .chybí půl tlamy a je bílá
Fotka k příspěvku Prosím moc o radu mám už 5 měsíců betu,dařilo se jí do teď skvěle,včera jsem zjistila,že jí chybbí kus tlamičky,jakoby se poprala nebo zranila,okolí rány je bělavé,plave dobře,má i chuť k jídlu,jen jí to nrjde dobře lapnout,poraďte čím jí léčit a zda se to zhojí,děkuji moc,foto je horší

11.05.08 10:47:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz® – Re: Renča
takového samce mám taky, v souboji přišel o celé pysky, ale žije dál v pohodě i žere jen je potřeba ohlídat, pokud je rána čerstvá, aby se mu tam nedostala plíseň
25.05.08 18:38:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRenča (1048621398155) – Re: Joecz
Fotka k příspěvku tak po 14 dnech a přeléčení na plíseň se stav bety nezlepšil,spíš zhoršil,chybí už celá tlama,začíná černat barva na hlavě(viz foto)a beta polehává,poraďte co s ní ,bude jí pomoci nebo zemře???

25.05.08 19:12:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgošice®
Já bych jí asi dál netrápila :-(
25.05.08 20:59:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdatura®
jestli je ta černá tkáň znekrotizovaná, tak už má fakt na kahánku. radši jí utrať, ať nebojuje marně.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:29:58 • 0.874 s