3 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Natržená ocasní ploutev 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 105x
07.05.08 17:36:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1® – Natržená ocasní ploutev
Včera jsem si koupil 2 koi kapry a než je v pátek povezu na chalupu do jezírka mám je ve vaničce na beton asi 70x40x40 a měl sem 15-20cm vody ale jeden vyskočil ale ještě sem šel skontrolovat tak sem si toho všiml a vše je v pohhodě ted mají vody asi 8cm aby nevyskočily ale natrhl si ocasní ploutev mezi paprskama sroste mu to nesroste bude vadit při plavání ihned sem dal prevenci proti nemocem po přivezení kdyby byli nějaké zárodky ze zverimexu co myslíte sroste???
07.05.08 19:01:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko® – Re: Lukys1
Doroste, ale pozor na plíseň. ta prevence by tomu měla zabránit. jen mne udivuje 8cm, to jsou ještě malí ne ?
07.05.08 19:10:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: Lukys1
No ale v těch 8cm vody má šanci se rychle zranit znovu.
12.05.08 06:59:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1® – PLoutev
A co ta ploutev sroste nebo ne :-O
12.05.08 09:42:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: Lukys1
Za normálních okolností drobná poranění šupin, natržené ploutve a pod se bez problémů docela rychle zacelí.
12.05.08 13:07:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
Tak to sem si oddychl nemá to ani zakrvavělí bez plísně jenom natržený

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:43:34 • 0.892 s