3 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » chroupání nového filtru(chrčí jako počítač):-) 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 195x
06.05.08 23:37:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimfouska (-12-11-10-9) – chroupání nového filtru(chrčí jako počítač):-)
ahoj mám filtr Atman vnitřní At F300,asi měsíc v provozu ze začátku byl uplně tichý,ale ted cca týden hučí jako porcesor u kompu,chroupe to uplně stejně:-)možná ješte hlasitěji,nevim čim to je,zkoušela sem čistit,kroutit,všechno možný ale on si vesele chroupe,prosím máte s nimi nějakou zkušenost,a nebo nápad jak chroupání odstanit,děkuji
06.05.08 23:40:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza®
Nerezonuje něco s tím filtrem? Třeba kryt nebo něco jiného, co by vydávalo ten zvuk. Mně se to občas stane, stačí filtr posunout e je ticho.
06.05.08 23:48:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimfouska (-12-11-10-9) – Re: Tereza
nene s tím to taky nemá nic společného dotýká se to jen skla-uchytky
06.05.08 23:54:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekamirinda®
zkus ho rozhodit a vyčistit magnet
07.05.08 00:04:35 / 07.05.08 00:05:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVladaK® – Re: Simfouska
Měl jsem vnitřní Atman filtrační hlavu (asi typ 202) a taky byl slyšet. Když jsem ho sundal z těch přísavek a posouval ho dál od skla, hučení přestávalo, až zmizelo úplně. Čím to bylo nevím, ale poslouchat se to nedalo a mít vnitřní filtr postavený na uprostřed akva je blbost, takže šel hned na reklamaci. Možná je to v uchycení hřídelky, nebo hřídelka není přímo uprostřed a tím dochází k vibraci... To je má zkušenost... tone Nemáš v něm vzduchovou bublinu?
07.05.08 15:36:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirkacichlid®
Mě tenhle chrčí od začátku, ale jde dost slušně. X-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:53:21 • 0.883 s