44 • 143 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » čím krmíte skaláry? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 140x
06.05.08 19:04:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMáslik (79.***.158.153) – čím krmíte skaláry?
chtel bych se vás všech skušených akvaristů zeptat, čím krmíte skaláry?
06.05.08 19:15:16 / 06.05.08 19:16:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Máslik
Rybím masem, nasekanými žížalami, taky brzy budu chodit na komáří larvy (ty jsou nej :-D ) a gammarusem (blešivec - malý kořýš, který žije v potoce) Samozdřejmě vločkovaným krmivem (TetraMin atd.).
06.05.08 21:08:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVééna® – Re : Maslik
Tak já se tak nějak snažím krmit třikrát denně - ráno vločkový krmivo s dafniema, k obědu servíruju jejich oblíbený mražený patentky a k večeři dostávaj kostičku nitěnek nebo opět mix vločkovýho s dafniema :) ..Zatím si skaláry nestěžovaly a spokojeně rostou a také se třou ;-)
07.05.08 11:27:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: Máslik
Ja používam suché krmivo: TetraMin(vločky), Sera Vipagran(granule) a mrazené: patentky, koretry, odrastenú žiabronôžku soľnú, nitenky. Na mrazené krmivo dávam 1 x týždenne vitamíny Sera Fishtamin.
Kŕmim 2 x denne, ráno a večer, teda 14 x za týždeň a z toho minimálne 10 x majú mrazenú mäsitú potravu. ;-)
07.05.08 14:30:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: spooky
Tomu říkám luxus ano palec
07.05.08 14:33:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: DonJuanKarlos
Prečo nie ? Ja si dám tiež radšej grilovanú kotletu ako chleba s masťou. :)
A skaláry sa mi za to odvďačujú svojím zdravím a pravideľným vytieraním. palec
07.05.08 14:46:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: spooky
Když na to máš čas tak proč ne palec Jinak, tvoje skaláry jsou moc pěkné palec
07.05.08 15:08:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: DonJuanKarlos
Ahoj, ďakujem za pochvalu. Prečo čas ? Všetko kúpim pekne zmrazené na maličké kocky a hotovo.
Kŕmenie je u mňa otázkou 5 minút. hmm
07.05.08 18:08:38 / 07.05.08 18:09:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: spooky
tak trochu bych svůj výrok změnil na: Když člověk není líný tak proč ne :-D
Ten tvůj výběr krmiv je docela velký než obvykle. Když porovnám přípravu masa (zmrazení rozmrazení) s krmením vločkami tak je to trochu rozdíl. Sice malý, ale je, To já se zase s těma žížalama strašně nadřu :-D najít, nechat 2 dny vyprázdnit střeva v písku, zabít sad rozkrájet a zkrmit :-P
07.05.08 23:13:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: DonJuanKarlos
No inak tie dažďovky(žízaly) to je robota jak slak. Si pamatam len ich nachytať. Sme to robievali s brachom ked sme chodievali na ryby. ano
05.07.08 00:14:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTIR® – krmení
Může mi někdo prosím poradít čím mám krmit potěr skalár děkuji TIR
05.07.08 00:26:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: TIR
Jednoznačne živou artémiou. A mne krásne prijímali aj Sera Micron.
05.07.08 09:03:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: spooky
Po zpotřebování žloutkového váčku nejdřív žábronožkou? A potom až Sera Micron? Potřeboval bych to vědět protože mi konečně jejich jikry za 24 hod nezbělaly ani jediná, tak z toho snad něco bude :-)
05.07.08 11:14:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPunisher®
Tak ja je krmim vločkama patentkama nachytane malinke perloočky komaři larvy žižaly... ahoj
05.07.08 14:35:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: Punisher
Potěr!???
06.07.08 00:03:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: DonJuanKarlos
No ja som ich kŕmil aj artémiou aj Micronom. Napríklad 2 x denne artémiu a 2 x Micron. Prijímali obidvoje hneď od začiatku. palec
06.07.08 10:44:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekizbench (80.***.150.38) – krmenie ryb
Ja krmim denne 2-3 krat,kedy ako,zalezi ci mam pracovny den alebo volno, striedam vločky od Dajana Pet,sušené nitenky od Nutrafinu,mrazené patentky,špenát-ten dávam skoro denne a všetky ryby vrátane skalár sa idú po nich udusiť,baštia ako divé, potom patentky a dafnie-mrazené,a hov.srdce,toto striedam... potlesk hop :-P
06.07.08 11:06:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: spooky
To jsem potřeboval vědět, dík :-) snad je odchovám....
Podobná témata
cim krmite rybicky?, Malé skaláry?, Mohu si pořídit skaláry??, Proč se začli bát skaláry??

Zpět na obsah sekce Krmení | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 19:58:31 za 1.187 s