2 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » jak to poznám (že bude mečovka rodit) 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 204x
06.05.08 13:19:18 / 06.05.08 15:17:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjan® – jak to poznám (že bude mečovka rodit)
Mám v karanténě mečovku má mega břicho bude asi rodit jak poznám že jí mám odlovit. :-)
06.05.08 14:00:52 / 06.05.08 14:01:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSnofrev®
hned jakmile bude prázdná bez jiker ;-)

jakmile přestane pouštět jikry s živejma rybičkama, tak jí odlovit a dát do jiného akva, pokud v ní ještě nějaké jikry zůstanou, tak je vypustí ve společném a tam to už ona a nebo někdo jiný sežere

budou tak určitě menší ztráty než jí tam nechat příliš dlouho

případně jsem ještě někde četl, že někdo dá do akva plastovou láhev s dírama, kudy probadnou jikry nebo kudy proplujou mladý a mečovka zůstane v lahvy a až přestane rodit, tak ji přendá
já bych se bál aby nebyla zbytečně ve stresu, takže pokud takové řešení, tak spíš do nějaké umělohmotné vaničky s dírama
nicméně nápad to není špatný
06.05.08 14:56:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjan®
Ještě nezačla rodit jak se pozná že jí mám odlovit do porodničky
:-)
06.05.08 15:12:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpalo (107346533859) – Re: jan
Je tlstejšia a má čiernu škvrnu. Ale je to aj v atlase.
06.05.08 15:19:09 / 06.05.08 15:30:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: jan
opravil sem tvuj nazev tematu - název jako jak to poznam nebo kdo mi poradí apod sou uplně na ho...
a zapomněl sem na to že toto téma už bylo dostkrát probrané a tady je odkaz na něco o mečovkách http://rybicky.net/rady/mecovka-zelena
06.05.08 18:58:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSnofrev® – Re: jan
aha, já to pochopil, že je sama kůli tomu, že bude rodit a potřebujete poradit co s ní při porodu :-D
no jestli je sama v té karanténě, tak bych jí tam už nechal dokud neporodí, jestli jich tam je víc, tak je třeba jí dát na porod na samotku, jinak jí ty mladý budou ostatní mečovky žrát hned jak z ní vypadnou

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:38:30 • 0.883 s