57 • 141 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Parmičky duhové honí všechny rybky v akvárku.Proč? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 80x
04.05.08 11:43:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTerik3333® – Parmičky duhové honí všechny rybky v akvárku.Proč?
V březnu se najednou začaly mezi sebou parmičky rvát.A přitom mám samce a samici.Pak začaly honit i ostatní ryby. sad .Proč to dělají? rozzureny
04.05.08 11:55:33 / 04.05.08 12:00:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta® – Re: Terik3333
Pokud máš jen pár, tak se nediv. Parmičky jsou hejnové ryby (alespoň 6 ks), potřebují prostor a přiměřené spolubydlící. Bez bližších informací o Tvé nádrži se těžko něco radí. Sice se radí chovat je v párech, ale podle mých zkušeností to chce více jedinců.
04.05.08 17:28:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDoctorT®
souhlas, když je parmiček málo, otravují ostatní ryby, ale bez bližších specifikací ( vel. nádrže, iostatní ryby,.. ) je těžké poradit.
Podobná témata
ahoj dostal sem tyhle rybky...může někdo poradit jaký to jsou, Aké ľahko rozmnožujúce sa rybky?, ake rybky, Aké rybky do 4l?, AKE RYBKY?, Akú rybky by ste mi poradili?, Bakteriálny rozpad alebo útok inej rybky?, Barevné hejnové rybky, Betty nebo parmičky čtyřpruhé, Co je to za rybky ??, červené rybky, čichavci versus parmičky ?, čichavci a parmičky, danio pruhované honí tetry neonové, DOCHNU MI RYBKY, hledám plodné nenáročné rybky do mého akva, hodi se tyto rybky k sobě??, Honí se mi neonky, Humánní utracení nemocné rybky, Hypancitsrus L-340 - co k němu za rybky ?, Chudnúce rybky pri dne a dusičnany?, Identifikacia neznamej rybky, Jak se postarat o narozené rybky, Jak úspěšně rozmnožovat parmičky, jake rybky a kolik, Jaké rybky do 25l akva ??? , Jake rybky do 54l akva, Jaké rybky k parmičkám nádherným?, jaké rybky k parmičkám?, Jaké rybky k terčovcům?, Jake rybky ke krevetam, jake rybky stabilně do vytiracky, Jaké to jsou rybky?, Jdou tyto rybky k sobě ?, Jednooké parmičky, Kdy se pozná pohlaví u parmičky nádherné?, Koupě rybky - karanténa, kremičity pisek + rybky, Krupička zničehonic, Kup parmičky černopruhé, Malé rybky, Mladý rybky, mrtvé parmičky, Můžu dát tyto rybky dohromady?, nafoknuté parmičky, název akv. rybky, nemocné parmičky?, Nemocné rybky??, neplavajuce rybky, nově vpuštěné rybky a krmení?

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:21:43 za 2.339 s