6 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » něco rychlýho 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 193x
01.05.08 21:19:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjan® – něco rychlýho
poradte nejakou rostlinku ktera mi rychle zaroste akvarko :-) :-) .
01.05.08 21:21:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: jan
Jako plovoucí i ukotvená je to Egeria densa, roste neuvěřitelně rychle.
01.05.08 21:28:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
růžkatec,okřehek :-D
01.05.08 22:41:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksoptik® – Re: jan
rozhodně ružkatec, na ten snad nic nemá, jak rychlostlí rustu, velikostí listové plochy a prostorovým rozměrem, roste jako plovoucí tak i zasazená
02.05.08 13:38:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – ceratophyllum demersum
Do dvou týdnů se ti nevejdou ryby ;-)
http://rybicky.net/atlasrostlin/ceratophyllum_demersum
02.05.08 14:01:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác (413269206363) – Re: PaDa
Nic neplatí absolutně ... například mně tahle potvůrka neroste ... stagnuje, zesklovatí, opadá a šup do WC ... Už jsem ji koupil či dostal několikrát - a vždy se stejným výsledkem. KH, pH i teplota jsou dle atlasů v normě a stejně se nechytám ...
02.05.08 14:06:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – Re: Horác
Ta moje potvora dá i deset cm za den... ;-)
02.05.08 14:37:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
tak já mám stejnej problém s Vallisnerií, nikdy se jí u mě nelíbilo :-O taková to má být nenáročná rostlinka :-(

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:23:42 • 0.86 s