1 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Eheim Classic nebo Professionel 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 171x
01.05.08 14:16:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovos (40394950215) – Eheim Classic nebo Professionel???????
Caute,
nejak zacinam s akvarkama a resim otazku fitru. Co jsem tak ruzne vsude nasel tak asi hlavni parametr je kolik tam narvu matarialu. Mam akvarko 110 l a premislim o fitrech ehemi, protoze to vsichni v ruznych diskusich strasne vychvaluji. Moje hlavni otazka je jestli se rozhodnou pro CLassica nebo Profesionel. Muzete mi nekdo vysvetlit v cem se tyto rady filtru lisi ??? Nasel jsem dneska Professionel 2222 v Hornbachu za 2300,- tak ho asi vemu, pripada mi Professionel technicky vice zdarilesji nez Classic. dik moc
01.05.08 14:26:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvóťa (-12-11-10-9)
Nebál bych se ani jednoho z modelů, oba jsou spolehlivé a fungují opravdu dobře, avšak přiklonil bych se k Professionelu, jelikož je to novější model, Classic je na trhu už pěknou řádku let...také čištění a údržba je u Proffesionelu jednodušší,filtrační media jsou umístěné ve snadno vyjímatelných koších, tudíž číštění filtru je otázku pár minut,navíc má vcelku o dost větší část hrubého předfiltru a tak nedochází k zaseneší tak rychle jako u Classicu.
01.05.08 16:22:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovos (40394950215) – Re: kovos
dneksa jsme nasel v Hornbachu Professionela 2222 s naplni za 2300,- coz mi pripad dobra cena tak asi vemu Professionel???????

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:36:29 • 1.548 s