45 • 133 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » mladá paví očka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 107x
21.10.06 19:20:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKáťa (.***..) – mladá paví očka
Ahoj! Mám dotaz! jsem začátečník a nerodilo se mi 15 mladých pavích oček leopardích. Nevím to teď s nimi! Mám 45l akva a v něm 10 neonek 2 šneky 2 pancéřníčky a jednu sterku a tak už mi příjde že je to moc k tomu těch 15. Nechci je zabít ale nemůžu si je nechat. Vezmou mi je v akvaristice?? Nebudou na mě koukat jako na blázna?? Ccoze o byste dělali vy?? Potřebuju radu nebo nějakou zkušenost! Díky moc!!
21.10.06 20:38:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvik-a (.***..) – mini ryby
Skusit to mozes aj v zverimexu ale u nas ich nechcu... ne Ja som mala gupky a tie maly asi tak prvy raz 50 rybiciek a druhy raz cca100 rybiciek. Dala som ich bratrancovi.potlesk
A ak to ne, skus to dat na internet "ze zadara", ... palec palec palec
21.10.06 22:11:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – mini gupky
Na krámě to dnes nechtějí.Všude řeknou že mají své dodavatele.Navíc jak nejsou dospělé tak nemá cenu se ani ptát.Leda na zkrmení.Dej si tady inzerát a místo kde bydlíš a nějaký děcka se určitě ozvou. ;-)
22.10.06 07:07:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvik-a (.***..) – pre roman
to mi nepripada dobre!!! ne Vy si myslite ze tie ryby sa budu mat dobre????? hmm Male soplave decka si myslia ze ryby nie su nicim zaujimave a tiraju ich. Ved tie rybky budu chovat v malej krabicke na pomazanku, alebo aj horsie... coze
Filter tam mat nebudu, krmit ich budu raz za mesiac,... Vymienat vodu? To ani nepoculi!!!
Najlepsie by bolo kebyze tie deti pridu s rodicmi. ano A rodicom by si povedala v com maju byt, ze sa o to treba starat!!! potlesk potlesk potlesk
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Ancitrus mladata, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, čím krmit mláďata krunýřovce skvrnitého (ancistrus), Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jaké ryby žerou svá mláďata, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, krmeni mláďat black moll, malinké pávie očká, Mláďata, mláďata gupek, mláďata mečovek, Mláďata od živorodek!, Mláďata živorodek, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin

Zpět na obsah sekce Obchody | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 19:54:38 za 1.9 s