3 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » krmeni mláďat black moll 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 153x
21.10.06 20:45:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjoseph (-12-11-10-9) – krmeni mláďat black moll
Vcera se mi narodili mladata black moll a potrebuju vedet co se jim ma davat za krmeni,mam pocit ze skoro vubec nezerou normalni vlockove krmeni :-O
21.10.06 20:49:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi® – molly
dej jim jemné práškové pro potěr nebo v nouzi můžeš na jemno rozdrtit vločky. A nebo malininko vařeného žloutku ale bacha na to množství kazí to vodu
21.10.06 21:01:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – krmení
můžeš taky dát artemku, teda pokud jí líhneš, jinak prachový krmení a nebo vločky hodnějemně rozdrobený
21.10.06 21:13:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjoseph (-12-11-10-9) – krmeni
tak ja to vyzkousim zatim diky za radu
21.10.06 21:15:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKate® – krmení
V některejch akvaristikách prodávaj i speciální mrňavoučký krmení v tekutym stavu. Ale to se týká spíš rybek, co se líhnou z jiker. Živorodky jsou poměrně velký. Tak se zkus podívat po nějakym tom prachovym krmení. Jo a četla jsem, že ryby přijímaj tak velkou potravu, jak velký maj oči. Tak se tím zkus řídit :-D Mně když se narodily živorodky (platy), tak jsem je ničím speciálním nekrmila. Přežily ve společenským akvárku, něco k žrádlu si našly ano
21.10.06 21:56:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – mollynky
Já jim v podstatě nedávám nic.Ani pavím očkům nic.Oni se mě tam vždycinky nějak namnoží do uritého počtu a baštěj si nějaké řasy a mikroorganismy v rostlinkách.Jinak jim jede mražený plankton-cyclos,maina,artémie a jiné drobné krmení.To ale baští s velkýma rybkama.Pokud se ale počítá s cíleným odchovem je vhodná čerstvě líhnutá artémie.Rostou po ni jak čeríci beríci. ano
02.12.07 11:08:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjanat®
teda ja mam v akvarku asi tak 10 dnu nove vylihle bm, jsou jen 4ks, nekrmim nicim zvlastnim pro mladata, a musim rict, ze uz jsou vetsti a kdyz je pozoruju, tak ozdubavaji porad neco na listech rostlin, nebo napr. jako ted zkousej ochutnavat cinske zeli co jsem tam hodila pro anciky. no ale jsem jen zacatecnik, ale presto jsem chtela rict muj nazor... ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:05:29 • 0.908 s