2 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Osvětlení » Objimka BJB 27.240 v Ostrave o okoli 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 169x
27.04.08 14:25:13 / 27.04.08 14:28:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJzH® – Objimka BJB 27.240 v Ostrave o okoli
Planuji zalozeni akvaria, vsechno to tu procitam a zbiram informace. A protoze nejsem zadny lachtan, chci si ubastlit kryt na akvarko sam.
AmorFati psal ze sehnal prima vode-odolne objimky BJB 27.240 na zarivky v Brne v Elektru Pellar. Nevite kde by byli k mani v Ostrave, Opave a Okoli?

Krom toho me zajima i koupe el. predradniku za rozumnou cenu, dva 2x18W ve stejne lokalite.
27.04.08 16:45:37 / 27.04.08 16:46:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPovalec® – Re: JzH
Neni lepsi koupit rovnou kit s predradnou jednotkou, kabelama, objimkama, uchytama a namontovat do krytu? Stoji to tak 11 stovek. Mrkni na veci glomat controller. Staci vybrat wattaz a ujasnit si T8 nebo T5. Jsem priznivec DIY, ale nektery veci bych radsi nebastlil ;-)
27.04.08 20:16:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJzH® – Re: Povalec
Jo jo, koukal jsem se na ne. Je to vyborne reseni, ale trochu drahe, pokud jsem schopny si to ukutit levneji. Jde o penizky... a navic zatim jsem byl s bastlenim vicemene uspesny a s elektronikou jsem kamarad :-)
Krom toho, urcite znas ten pocit kdyz si neco vyrobis sam a ono to funguje... pokud nefunguje tak je to jina ;-)
Vitam kazdou informaci, ktera mi pri schaneni soucasti osvetleni usnadni hledani v Ostrave a okoli. Pres web bych objednaval nerad, protoze pri vadnych vyrobcich (muze se stat) jsou stim vetsi trampoty nez pri osobnim kontaktu v kamenem obchode.
05.05.08 15:29:30 / 05.05.08 15:30:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJzH®
Po intezivnim patrani se mi v Ostrave Mariankach povedla obevit firma i-center hop http://www.icenter.cz/stranka.php?idf=56
Tamnejsi prodejce je nahodou akvarista a tak slibil ze vse potrebne sezene - vodotesne objimky, predradniky... opravdu hodne ochotny.

Soucastky budu objednavat zitra, jestli je nekdo z Ostavy a taky je schani, dejte vedet at mu dam echo - at to neobjednava vzdy po kuse...
09.07.08 08:17:09 / 09.07.08 08:17:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJzH®
Takze patice jsem nakonec koupil obycejne. Predradniky ale mam, jeden uz je uspesne reklamovany (vadny kus - to se stane) a jsou i zabudovane v krytu. Takze spokojenost, jednani teto firmy je vstricne. palec
09.07.08 21:18:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucky005®
co tady nevim jestli znas?
maji tam i zvlast obchod na zarivky a tak maji tam toho fakt hodne ale do toho obchodu ze zarivkama sem nevlezl bohuzel :(
http://www.janca.cz/
09.07.08 23:01:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavid M. (42839362983)
Já to koupil u velkoobchodu www.dna.cz. Zavolal jsem tam, pani mi ochotně vysvětlila co potřebuji, mailem poslala jejich kódy produktu, ty jsem poslal mailem na obchodní odd. a za 3 dny jsem měl vše doma. Pro info el. předřadník 2x54W stál 320,- bez Dph. Vodotěsné patice pro T5 cca 40kč bez dph vč. těsnění. Je to sice u Prahy, ale poštou to bylo v klidu.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:32:02 • 0.86 s