7 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Jak správně krmit tabletami? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 194x
27.04.08 06:23:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukášek (10539294941) – Jak správně krmit tabletami?
Brý den,
jsem si pro svoje milé sumečky pořídil tabletky ( Tetra Phyll )aby se pořádně nadlábli a v návodu píší, že mám dát "tolik co ryby v krátké době spotřebují", to jim tam mám jako tu tabletu hodit a ponchvíli vyndat??? Nemám s tabletkami pražádné zkušenostki PLS poraďte, jo a nekazí se po nich voda, popř. nemám tabletku vhodit večer - je to pro ancistruse a pancéřníčky
27.04.08 08:55:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: Lukášek
Tablety lze používat dvojím způsobem, jako smáčivé nebo lepivé - to znamená buďto dáš do vody nebo přitiskneš (přilepíš) na sklo. Já používám tak, že krmím na noc 1ks na 1 rybku. Ráno po nich není ani památky (po tabletách :-)) a voda v poho. ahoj
27.04.08 09:32:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCriple Fishx®
1kus na 1rybku se mi zda trochu moc. ja krmil asi 6 mecovek jednou tabletkou a bohate to stacilo. kdyz krmim v krevetkarku tak tam hodim treba jenom 1/4 tabletky. (nevim jak velky ty tabletky mas, ja mam s prumerem necelej centimetr)
27.04.08 09:51:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: JT
Psal jsem o tabletách pro ryby dna, kterými nekrmím každý den, ale přikrmuji tak 2xtýdně. Jsou to tenké tablety HIKARI, které 8cm ancík sestrouhá jako nic.
27.04.08 10:03:17 / 27.04.08 10:03:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Re: Yirka
Jak spravne nadhodil JT, kazda ta tableta je jinak velika.
Sak se spirulinou jsou trebas cca 5 mm
Dajana uz je kolem 1 cm
Tetra Wafwer mix je kolem 5mm
JBl novofect a novotab jsou taky kolem 1cm

je teda tezky rict kolik krmit ;-) jeste navic nam Lukasek nejak pozapomnel oznamit pocet a druh ryb ktere tim chce krmit.
27.04.08 11:06:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukášek (10539294941) – Re: Mrakoplash
Jsou to dva Ancistrusi sp. a pět pancéřníčků skvrnitých, nádrž 84l.
Nejde mi ani tak o to kolik krmit, jako spíš, že mám strach aby se nekazila voda, dočetl jsem se tu, že když se krmí např. vločkami, nesmí spadnout krmivo na dno. A já tam teď hodim elou tabletu... , která ve sklenici navíc udělala pěkný "bordel" jak se rozpadala - hodil jsem ji tam na zkoušku a když jsem viděl tu kalnou vodu, rozhodl jsem se obrátit na Vás.
Díky :-) ano
27.04.08 11:27:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
ahoj, mě některý tabletky taky kalí vodu hodně a jiný ne, třeba s tetrou nemám problém, ale dajana a ta její 1 cm tableta je úplná zkáza.já dávám jen kousek, třeba půlku a té rychleji rozpadavé jen kousičíneček :)
hodně chválí ty Hikari, ale ty jsem ještě v obchodě nepotkala, takže nefim
27.04.08 11:31:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Re: Lukášek
jednu, nebo dve nevidel bych v tom problem ;-)
27.04.08 11:40:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka® – Re: bucliik
mám od dajany pet, ale asi nějaké jiné, páč nemají 1 cm, ale asi jen 7-8mm.. Já svým 29 ti rybám (1 pancéřníčků, ancistrus, 13 teter, halančíci) dávám 2 tabletky a po 10 minutách po nich není ani stopa... Vodu mi to nekalí...
27.04.08 12:42:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik®
Ja kdyz to hodim na dno tak mi to sezere vzdy jen jeden platodyrus a ten stale tloustne. Tak nyni krmim ctyri Trnovce z ruky rovnym dilem jen tomu tloustikoj davam min :o))) :-P

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:06:48 • 0.932 s