Přihlásit se RYBICKY.NET »

Vypili byste vodu ze svého akvária?

NápovědaFórum » Voda, přípravky na úpravu a testy  

rostlinna-akvaria.cz
Vypili byste vodu ze svého akvária?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavidRe: DonJuanKarlos
raz som nechtiac potiahol a o take 2 hodinky som musel utekat na WC.A to si newiete predstavit tu strasnu bolest v bruchu!!! NEODPORUCAM!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eff
Já teď tři dny předělával akvárko a to vám bylo kýblů a kýblů a pokaždé jsem si ucucnul. Mám však spíš opačnej problém. Jdu vracet vodu do akvária, natáhnu a pokud mám krátkou hadici tak stojím s plnou hubou nad akváriem, ale nemyslím na to kolik že to baktérií pozřu (žaludeční kysleliny si poradí se vším), namísto toho mi hlavou na zlomek vteřiny proběhne myšlenka: Přece do toho mýho akvárečka nevyprsknu ten sajrajt co mám v puse. To máte zbytky večeře mezi zuby, sliny (v tom lepším případě), a nejvíc se bojím toho, aby se odtud nedostal do nádrže nějakej ten alkohól. Takže poslušně polknu a mám dobrej pocit z toho, že jsem za den vypil alespoň nějakou vodu.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - ŠDK
Vodu z akva bych nepila,
jinak bych se z toho po**ila.
Kola bývá chutnější,
však nevím jestli zdravější.
Kdo pije z akva ten je cvok,
přec každý si už někdy lok.
Přesto špatná jistě není,
hlavně když jste spokojení.

... smich :-D ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Rado Re: DonJuanKarlos
Ludia, ja vam neviem, ale ked som videl tie miniaturne cerviky (1-2mm), ktore mam momentalne v miniakvariu s krevetami, tak neviem ci by som si mal chut dat trochu tej vody? :)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - NobodyRe: DonJuanKarlos
Chodíte se koupat do rybníku nebo přehrady?Občas si loknete...! :)
Tam ta voda je mnohem horší než jedno nechtěné loknutí z akva. smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - ŠtěpánRe: DonJuanKarlos
Voda ze zdravého optimálně fungujícího akvária může být v různých parametrech lepší než vodovodní - např. nižší koncentrace dusičnanů, těžkých kovů atd. Na druhou stranu bude biologicky aktivnější. Před pitím bych jí trochu vychladil... Třeba je voda z akvária elixír života! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Dinamit Re: DonJuanKarlos
Já teda svému akvárku věřím. Ale při představě že mi tam rybky kaděj a třou se.. I když, co by za to dala Africká vesnice. 50ti litrový akvárium, ryby na pánev a vodu do žaludku :-D
Párkrát jsem jí při odkalování taky už ochutnala, mno, babiččina sutdniční voda je lepší, ale pít se to dá. V nejhoršim nepujdu druhej den do školy :-D

Na kytky je výborná, rostou po ní jak divý..
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Yirka Re: maznak007
No já si tedy myslím, že existují i lepší věci na pití...ale jinak vodu z AQ po odkalování používám na zalévání pokojových květin a těm to jde k duhu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - maznak007 Re: hanz
Rekl bych ze jsem citil jemny mechovy buquet :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanz Re: dajos
Spíš bych se zeptal, jestli vám ta voda chutnala, když jste si při odkalovaní lokli :-D . Mě tedy moc ne :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - A2C Re: DonJuanKarlos
Jasné že vypil teda pokiaľ tam práve nebol úhyn alebo som tam nenalial chemikálie
 Reagovat na tento příspěvek 6  - dajos Re: DonJuanKarlos
dneska jsem si lokl a taky ještě žiju :-D nejlepší medicína je když hned potom si loknete slivovice ta všechny známé i neznámé bakterie spálí tone hop
 Reagovat na tento příspěvek 2  - maznak007 Re: DonJuanKarlos
Jaka by to byla udrzba a kontrola akvarka, kdybych neochutnal? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Voloďka Re: Lukys1
Tak z jezírka a tak bych nepila...ale když vím jak se chovám k akva a že tam nedávám nic krom krmení a zeleninu, tak nemám žádnej blbej pocit kdybych se musela fakt napít. Zatím nemám důvod proč pít, tak mě berte s rezervou...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lukys1 Re: DonJuanKarlos
No od kraba nevím to je bordelář sice ryby v poho s jezírka asi jo náš pes nepije na chalupě ani doma žádnou jinou vosdu než s jezírka na chalupě mam 7500L a doma aso 250l a nepije nic jineho ani ze studny ani s vodovodu a to na chalupě pijem ze studny my ale na jezírko puožívám chemii ale když nevadí rybám ani rostlinkám :-D
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R Silent Re: DonJuanKarlos
Svému akváriu věřím, nicméně vodu bych z něj nepil. Od toho tu je náš kocour, který ji lemtá docela s chutí a ještě je v pohodě. A vůbec, NEPIJTE VODU TŘOU SE V NÍ RYBY! :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Voloďka Re: DonJuanKarlos
Vypili? Já bych přímo nepila, ale jinak by mě nedělal problém. Podle mne, když v tom žijou ryby, tak to nebude tak hrozný. Já bych se spíš nenapila té vody kde by ani ryby nemohly žít :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DonJuanKarlos – Vypili by jste vodu ze svého akvaria?
Mě se někdy stává, že když odkaluji, se mi dostane do úst trochu vody. Jinak samozdřejmě, když mám žízeň nenabírám vodu z akvarka půlitrem a nepopijím :-D . Na některých stránkách jsem četl, že voda z akvarií je nebezpečná a plná "nemocí".
A tak otázka zní: Věříte svému akvariu? Vypili by jste z něj vodu?
Mému akvariu bych věřil, nepoužívám chemii, mám docela dost rostlin a také redukuju počet ryb. Vodou z akvaria bych si, ale pitný režim nepřilepšoval. :)

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 2298x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/6898?od=26