2 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Vypili byste vodu ze svého akvaria? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 215x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

24.04.08 19:38:09 / 24.04.08 19:38:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Vypili by jste vodu ze svého akvaria?
Mě se někdy stává, že když odkaluji, se mi dostane do úst trochu vody. Jinak samozdřejmě, když mám žízeň nenabírám vodu z akvarka půlitrem a nepopijím :-D . Na některých stránkách jsem četl, že voda z akvarií je nebezpečná a plná "nemocí".
A tak otázka zní: Věříte svému akvariu? Vypili by jste z něj vodu?
Mému akvariu bych věřil, nepoužívám chemii, mám docela dost rostlin a také redukuju počet ryb. Vodou z akvaria bych si, ale pitný režim nepřilepšoval. :)
24.04.08 19:40:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Vypili? Já bych přímo nepila, ale jinak by mě nedělal problém. Podle mne, když v tom žijou ryby, tak to nebude tak hrozný. Já bych se spíš nenapila té vody kde by ani ryby nemohly žít :-)
24.04.08 19:43:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Svému akváriu věřím, nicméně vodu bych z něj nepil. Od toho tu je náš kocour, který ji lemtá docela s chutí a ještě je v pohodě. A vůbec, NEPIJTE VODU TŘOU SE V NÍ RYBY! :)
24.04.08 19:48:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
No od kraba nevím to je bordelář sice ryby v poho s jezírka asi jo náš pes nepije na chalupě ani doma žádnou jinou vosdu než s jezírka na chalupě mam 7500L a doma aso 250l a nepije nic jineho ani ze studny ani s vodovodu a to na chalupě pijem ze studny my ale na jezírko puožívám chemii ale když nevadí rybám ani rostlinkám :-D
24.04.08 19:48:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Třeba i na to pití někdy dojde :-D , protože se zmenšují zásoby pitné vody ano
24.04.08 19:50:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Tak z jezírka a tak bych nepila...ale když vím jak se chovám k akva a že tam nedávám nic krom krmení a zeleninu, tak nemám žádnej blbej pocit kdybych se musela fakt napít. Zatím nemám důvod proč pít, tak mě berte s rezervou...
24.04.08 19:57:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDrBolíto®
smich Můj kocour taky chlemstá vodu z kýble po odkalení, také ještě žije. Nicméně zvířata mají asi trochu jinak obranyschopnost než my (pijí i z kaluže atd.). V akváriu je hromada různých baktérii, které by mohly vyvolat střevní potíže a nebo také ne.
24.04.08 19:58:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaznak007® – Re: DonJuanKarlos
Jaka by to byla udrzba a kontrola akvarka, kdybych neochutnal? ;-)
24.04.08 20:16:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektweety1®
pravdou je, že naše číča taky radši chlemstá vodu z akvárka než čerstvou z misky :-D
24.04.08 20:19:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdajos®
dneska jsem si lokl a taky ještě žiju :-D nejlepší medicína je když hned potom si loknete slivovice ta všechny známé i neznámé bakterie spálí tone hop
24.04.08 20:35:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - A2C®
Jasné že vypil teda pokiaľ tam práve nebol úhyn alebo som tam nenalial chemikálie
24.04.08 20:39:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
Spíš bych se zeptal, jestli vám ta voda chutnala, když jste si při odkalovaní lokli :-D . Mě tedy moc ne :-)
24.04.08 20:41:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaznak007® – Re: hanz
Rekl bych ze jsem citil jemny mechovy buquet :)
24.04.08 21:12:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: maznak007
No já si tedy myslím, že existují i lepší věci na pití...ale jinak vodu z AQ po odkalování používám na zalévání pokojových květin a těm to jde k duhu.
24.04.08 21:16:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDušan2® – Re: Yirka
To je dobrej nápad, já ji leju do záchoda a to je i s hnojivem. Jinak mám odsávačku s balónkem, takže při odkalování si loknout nemůžu. A radši si dám tu slivovičku. :-P
24.04.08 21:17:19 / 24.04.08 21:18:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit®
Já teda svému akvárku věřím. Ale při představě že mi tam rybky kaděj a třou se.. I když, co by za to dala Africká vesnice. 50ti litrový akvárium, ryby na pánev a vodu do žaludku :-D
Párkrát jsem jí při odkalování taky už ochutnala, mno, babiččina sutdniční voda je lepší, ale pít se to dá. V nejhoršim nepujdu druhej den do školy :-D

Na kytky je výborná, rostou po ní jak divý..
24.04.08 21:37:23 / 24.04.08 21:37:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Voda ze zdravého optimálně fungujícího akvária může být v různých parametrech lepší než vodovodní - např. nižší koncentrace dusičnanů, těžkých kovů atd. Na druhou stranu bude biologicky aktivnější. Před pitím bych jí trochu vychladil... Třeba je voda z akvária elixír života! ;-)
24.04.08 21:38:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Eliška®
Fotka k příspěvku Tak se musím přidat, sice bych vodu ze svého akva nepila po litrech, ale už jsem ochutnala. Nic moc. Kočky ji ovšem lemtají, nebo spíš, lemtaly by, kdybych akva neznepřístupnila. Na pití maj svoje vlastní kulatý akvárko i s dekorací, viz fotka.

24.04.08 21:56:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNobody®
Chodíte se koupat do rybníku nebo přehrady?Občas si loknete...! :)
Tam ta voda je mnohem horší než jedno nechtěné loknutí z akva. smich
24.04.08 22:19:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit®
Do našeho rybníku se už koupat nechodim. Po tom, co jsem zjistila, že tam choděj cikáni koupat svoje psy a nejenom cikáni + tam lejou různý sajrajty, tak fakt ne tone . Maximálně tak na přehradu nebo do rybníka, kde mám jistotu že je to čistá rybniční voda bez různých psích výkalů a podobně..
24.04.08 22:24:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNobody® – Re: Dinamit
Čistá rybniční voda existuje? ;-)
Jen kolik tam může být potencionálních chorob.Z akva ta voda bude lepší. :)
Přesto nevhodná pro pití. smich
24.04.08 23:05:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmuzi (398389131491) – Re: Dinamit
ze svýho akva si pravidelně cucnu při odkalování a ještě jsem se nikdy nepo..al. Do rybíků kdekdo i močí + jiná svinstva. Do akva snad nikdo :-)
24.04.08 23:13:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekElDiablo® – Re: muzi
no ale ryby do akvárka i se*** ;-) a myslím, že v rybníku je spolehlivě menší koncentrace ryb :-)

P.S: nepil bych ani jedno a nikdy jsem si ani necucnul, dostat vodu do hadice jde i jinak :-P
24.04.08 23:32:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRebbie®
Dinamit napsala: Do našeho rybníku se už koupat nechodim. Po tom, co jsem zjistila, že tam choděj cikáni koupat svoje psy a nejenom cikáni + tam lejou různý sajrajty, tak fakt ne tone . Maximálně tak na přehradu nebo do rybníka, kde mám jistotu že je to čistá rybniční voda bez různých psích výkalů a podobně..

Pes se ti do rybníka nevykadí ani nevyčůrá a dokonce ani pes cikána smich tone a nechápu jak může někomu vadit že se v rybníce koupe pes..... by ti pak muselo vadit i že se tam koupou ostatní lidi.. a to děcka se do vody klidně vyčůraj... a nejen to, heh.....
25.04.08 00:23:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDanila®
Voda z akva je nechutně teplá a tak mi při loknutí nechutná. Ale po vychlazení možná bude lepší, než balená, vyzkouším a provedu degustaci.Třeba bude super smich Dám vědět. smich

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:14:10 • 0.716 s