58 • 159 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Můžou se Paví Očka přemnožit 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 106x
23.04.08 13:50:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnče® – Můžou se Paví Očka přemnožit
V součastné době mám v 70 l akvarku 26 rybek -platy, očka. Z toho je 11 samiček oček. A teď se mi začaly množit od 1.4. jich je asi 30 ve 4 velikostech a další 3 samičky se brzy čekají. Na foru jsem si přečetla, že se očka nemůžou přemnožit, ale začínám pochybovat. coze Můžete mi napsat své zkušenosti? Nerada bych aby rybičky trpěly jejich přílišnou hustotou. Taky by mě zajímalo kolik potěru v tomto akva při stejném počtu ryb vlastně můžu mít.
Díky za rady. ano
23.04.08 13:56:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Kdyz jim jednou dvakrat tejdne vysadis krmeni tak se ti samicky o poter postaraj :).Kdysi jsem mel samicku ktera se na svuj vyter vylozene tesila a jakmile prcka vyprdla hned ho slupla :).
23.04.08 14:17:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhavs (86.***.199.53)
No, to dělají, když mají obavu, že jim ho sežere někdo jiný, jinak by je neměla asi čtyři hodiny po začátku porodu žrát.
Většina živorodek má za úkol v přírodě regulovat komáry a pod. Dokážou teda spořádat mnohonásobně víc, než potřebují. Když se jim dá jednou denně pětina toho, co dokážou sežrat, budou pořád v dobré kondici a ještě je možný občasný půst, jak je řečeno výše.
23.04.08 14:21:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklipli®
Když je necháš spolu tak se požerou ale jinak se dá domluvit s někým na darování. Kdyžtak mám 2 instituce kde by je rádi brali.
23.04.08 14:29:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: Anče
Jestli myslíte přemnožení to, že se vám bude zhoršovat kvalita vody a ryby budou ve stresu, tak mohou. Chce je nějak regulovat, darovat, nebo mít rybky které je budou baštit či (utrácet) a nebo nechat a velkým stresem budou mladé sami umírat. Uvidíte sama. Zatím bych to neřešit ;-)
23.04.08 14:49:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnče® – Re: johan
V součastné době jim měním vodu 2x do týdne asi 18 l, právě z obavy zhoršení kvality vody. Ale nevím jak dlouho to takhle můžu nechat.
23.04.08 15:19:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit®
Z mých zkušeností se můžou přemnožit velice snadno. Ale jak píšou ostatní, chce si to najít nějakého odběratele, který bude za potěr rád, nebo dravce, který se o potěr postará sám. Například beta..
23.04.08 17:15:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekElDiablo® – Re: Anče
Jo, jak očka tak platy, strašný plevel... Už jsem se rozhodl že živorodky nechci, tak jsem si po "morové ráně" koupil neonky... no nezačaly se mi třít? tone
23.04.08 18:38:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: Anče
Kvůli přemnožování jsem všechna paví očka darovala, nešlo mi to nějak regulovat.. Měla jsem s nima parmičky zlaté, bojovníka, drápatečky.... a oček neubývalo, naopak....
23.04.08 18:52:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
no belonesox si s tím rád poradí ;-)
23.04.08 19:27:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: ElDiablo
To, že se ti začaly neonky třít ještě neznamená, že se také budou množit. Na odchov to jsou jedny z náročnějších ryb. ;-)
23.04.08 19:41:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprikpa®
Víte někdo o výkupu živorodek na jižní Moravě? :-O
23.04.08 19:48:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekElDiablo® – Re: Yirka
No jo, ono se o to postaraly ostatní neonky, jikry byly moc pomalé palec :-D
24.04.08 01:29:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSaša®
Před lety jsem dal pár malých pavých oček na sežračku cichlidám. Těm ale asi nestály za námahu a tak jsem jich odtamtud za nějaký čas (při čištění) odlovil skoro dvě stovky. Jestli tohle nebylo přemnožení, tak už vážně nevím co :-D smich
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jak to můžou prodávat, jaké ryby spolu můžou být v jednom akvariu?, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou být spolu ?, Můžou dohromady???, můžou spolu být pancéřníček s sumcem?, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 12.10.08 18:54:41 • 3.069 s