49 • 144 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » odchov pavích oček 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 118x
23.04.08 12:06:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEivlis® – odchov pavích oček
potřebovala bych nutnou pomoc mám samičky a samečka pavího očka a nevím jak se pozná kdy má úplně plnz bříško jiker potřebuju jí totiž odlovit aby její mlady nepožrali bojovnice
prosím pomozte mi děkuju
23.04.08 13:15:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekskalára®
Březí samičky mají černou skvrnu na břichu v zadu. ahoj
23.04.08 13:22:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnče®
Paví očka jsou březí asi 4 měsíce a břiško mají opravdu veliké. Těsně před porodem se hranatí a samička zůstavá často nehybná v koutku. Porod poznáš podle prudkých trhavých pohybu samičky směrem dolů a nahoru, ale pozor rodí na etapy a dlouho. ano
23.04.08 13:25:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkrý´ta (213.***.250.54)
no přece když třeba má skvrnu u zatku takovou lesklou což jsou mladé nebo pozorovánim
23.04.08 13:46:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEivlis® – Re: Anče
díky poradilas mi nejlíp fakt díky a díky i ostatním
23.04.08 16:21:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: Eivlis
Anče poradila nejlíp, ale s těmi 4 měsíci to je renonc... Jsou to zhruba 4 týdny.
23.04.08 18:33:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnče®
Byl to překlep, omlouvám se. Myslela jsem 4 týdny. Jinak Tě ještě může zajímat, že očka rodí nejčastěji pozdě večer nebo v noci. U mě se to potvrdilo. Rodily 5x a vždy v noci. :-D
23.04.08 18:54:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
V prvni rade jsou to zivorodky takze zadny jikry :).Jinak ten mesic sedi.
23.04.08 19:12:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
Jestli mas gupky s bojovnicema tak se s nima pomalu rozluc.
23.04.08 21:26:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDušan2®
U dcery budou také brzo asi rodit. Někde jsem vyděl nějaký sítko ve kterým je samička odrodí, to se mě líbí víc než přelovování, jen nevím jak ho udělat, nebo jestli se prodává?
23.04.08 21:28:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Re: Dušan2
hledej porodničku ;-)
23.04.08 21:46:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDušan2® – Re: Mrakoplash
Díky, našel a koupím, za těch pár korun se to vyplatí. ano
24.04.08 01:07:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDanila®
Mrakoplash napsal: Jestli mas gupky s bojovnicema tak se s nima pomalu rozluc.
Mraku , kéž by to platilo vždycky - asi mám úchylný bojovnice, ale paví oka nežerou, už mám mimin asi čtyřicet a furt to přibývááááá smich
24.04.08 10:47:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnče® – Re: Dušan2
Dušane já jsem ji také koupila, protože se děti moc těšily na mladý. Ale teď ji tam nedavam, ať se to nějak samo reguluje, a taky protože si myslím, že je dobře když přežijou jen ty zdravé a mrštné a ty co nejsou nej ať se dlouho netrápí. Přiroda si vybere i když je takhle malinká. hmm ahoj
24.04.08 14:39:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Re: Danila
to prijde, myslel sem spis trhani ploutvicek, nez basteni prcku ;-)
24.04.08 19:56:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDušan2® – Re: Anče
No já bych ji dával jen někdy, teď toho dceři dost pochcípalo, tak by se to aspoň zaplnilo. A má tam i mečouni, to by nepřežila žádná. ahoj
Podobná témata
akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Artemia Odchov do velikosti 3-5mm, Dospívání Pavích oček, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jak a v cem odchov pludku??, Jak odchovat pancerniky???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Krab cerveny a odchov pludku, krunýřovci-odchov, nádrž na odchov Terčovcov, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, odchov (Betta splendens), Odchov BETT, Odchov Garra Rufa, Odchov Gupki, Odchov Cherax albertisii, Odchov malých rybiček, Odchov Mečovky černé, Odchov pancéřníčků zelených, odchov ráčat, Odchov rájovců dlohoploutvých?, Odchov skalár, odchov skaláry, Odchov Terčovcov, Odchov terčovců, Odchovna, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, parmička čtyřpruhá a tetra černá - odchov, Pestřenec červený-odchov, potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat?, problem odchovom, Problém s odchovom ancistrusov, rostlina z odchovu , Rozměry odchovny pro skaláry ???, rozmnozovanie pavich ocek, Rozmnožování pavích oček, Rozpoznáni poťeru pavích ok a black mol!, Samci pavích oček, Slepený ocas a náhlá vyhublost pavích oček, Špičaté ocásky u pavích oček, tmava skvrna u pavich ocek, Úhyn oček, Úhyn pavích oček, úhyn pavích oček přes noc..., úhyn pavích ok a mečovek

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 19:52:10 za 2.499 s