6 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Další technika » Sera odsavacka  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 10x
22.04.08 23:15:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Sera odsavacka
Chci se zeptat jak vam tato dsavacka funguje.poprve kdyz jsem zkousel odsavat tak se me ten kalisek na bordel zaplnil vodou a vsechen pordel me vytikal vrchnima dirkama.Tak jsem to vyresil tak ze jsem vrchni dirky zasilikonoval a dal tam oneco hrubsi molitan.Ted uz funguje perfektne.tak me zajima jak to pouzivate pripadne jake jste na tom dali upravy
23.04.08 11:15:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpakozdy® – Re: Polux
mne odsavacka funguje. ak teda myslis vzduchovu odsavacku.
ked ti to vyteka, znamena to, ze nestiha odtekat voda cez spodny odtok. mas upchanu filtr. hmotu alebo prilis velky prud vody. tie otvory navrchu su tam na odvzdusnenie. ked ti to ale funguje po upchati otvorov, nic neries.
inak mozes priskrtit vzduchovanie aby ti vytahovalo menej vody.
Podobná témata
Sera CO2-Start , Čím je spojeno krmivo v tabletách sera holiday?, Florena (Sera) vs Proplant (Dajana), Hardin a Karbon vs. Sera GH a KH, Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte, krupička a sera costapur f, Ma niekto skusenosti s SERA Internal BIO Filter B 400, Mate nekdo moturek Sera Air 100?, Sera algovec, Sera Artemia, Sera Artemia MIX, Sera baktopur, sera fd mixpur, SERA KOI Professional krmivo SPIRULINA COLOR, sera morena, Sera odkalovac bez vymeny vody?, Sera permanentní test CO2 nefunguje?, Sera Phosvec, Sera san, SERA SERAFIL 1300, Sera serafil 900, TetraTec EX 700 nebo Eheim Classic 2213 ??, sera spirulina tabs, sera-die CD, sera-THE CD , serafil 900 - vnější mnoho-komorový filtr, TEST Rataj & Sera, Vnitřní filtr TRIO 3000 vs. SERA F 1200

Zpět na obsah sekce Technika | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 06:55:11 za 0.934 s