Fórum » Krmení » krmení potěru akary zelené
21.04.08 21:21:46
šary (95890135187) – krmení potěru akary zelené
Ahoj lidičky, kdo víte, tak prosím poraďte, čím nejlépe krmit potěr akary zelené.Mám je s maličkými ancistrusy v zaběhlé
nádržce.Krmím různými tabletkami pro krunýřovce, drceným tetraminem, zeleninou apod. Jenže to je dobré tak pro ty ancíky. Akarky sice zobou
ze dna, co se dá, ale asi to není to pravé ořechové. Nějaký úhyn samozřejmě byl.Možná akary dát jinam, ale co jim dát? Je to cichlidka,
takže je mi jasné, že ty tabletky je asi na živu dlouho neudrží. Moc děkuji za radu
Tak co se tyka dospele Akary tak muzes davat vlockove krmivo i zamrazene (artemie,...)No a co se tyka toho poteru tak nejaky Micron pro poter nebo
zacni lihnou zive artemie ty jsou pro poter suprove.Nebo muzes zkusit vajecny zloudek.Akara co vim jako dospela tak by mela zrat jak zamrazene tak
vlockove krmivo.Ty tabletky prone opravdu moc vhone nejsou
21.04.08 22:06:00 / 21.04.08 22:06:26
wladys® – Re: krmení
Pro malé akarky zelené doporučuju artemku.Nejlépe živou,ale dá se použít i loupaná.Ta se nemusí nechávat líhnout.Malé akarky ti jen na
průmyslovém krmivu moc dobře nepůjdou.
Dík, zkusím to, ale asi až příště, nějak se mi vytratily a nebo jsou mršky někde pěkně schované(včera jsem viděla jen jednu). S
dospělými problém nemám, od tetraminu, granule pro cichlidy, mražené patentky - žerou všechno. Tak zkusím druhý pokus.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora