2 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Budou miminka?? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 94x
17.04.08 17:22:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek® – Budou miminka??
Fotka k příspěvku prosim o radu moje plata koralova bude mit mali nebo ne mam ji přemistit do porodničky

17.04.08 17:32:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektecko5 (37838118857)
no podla toho ci to je na nej uz videt ak si presvedceny ze bude mat male tak ju tam kludne daj potlesk
17.04.08 19:54:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartafix®
nejspíše ano...A i kdby n (jako že jo) tak se to stejně jednou rozmnoží
21.04.08 14:32:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek®
Fotka k příspěvku našel jsem jikry od cichlidky kakadu přemistil jsem je do mioni akva s kamenem dal jsem tak i prvně samičku ale ta začala jikry požirat tak jsem ji odlovil co mam delat pesim poradte

21.04.08 16:45:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarek®
mierne prevzdusnuj a ked sa vyliahnu davaj im žrať nalevniky a po tydny prasne krmivvo ;-)
21.04.08 16:49:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek®
ale samici jsem musel vyndat požirala jikry a aty nalevnici to je co??
21.04.08 16:53:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarek®
To su jednobunkovci. Naberis vodu s potoka do pohara, das tam pol kalerabu das to na okno a po urcitej dobe by tam malo plavat nico ruzove, s tim ich krm.
21.04.08 16:59:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek®
diky
21.04.08 17:00:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarek®
Nemas zač.
21.04.08 18:03:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek®
a mam je zastinit nebo slunit pod svetlem
21.04.08 18:58:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarek®
Potrebuju priame slnecne svetlo
22.04.08 20:11:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukysek®
Fotka k příspěvku vetšina jiker z hnědla a asi 10 ks je krasně bilých co delat nemam žádnou skušenost s jikrami sad sad sad

23.04.08 01:56:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek0 (-12-11-10-9) – Re: Lukysek
Fotka k příspěvku Ty bílé jikry jsou plesnivějící a z hnědých se možná plůdek vykulí . Po rozplavání dones vodu z přírody ,v které se v protisvětle hemží " prach " ( možno dolovit velmi jemnou sítˇkou ) a třeba v plastovém sáčku to po odebrání vody v nádrži do ní vlož. Až se vyrovná teplota , tak obsah po přidání vody z akva vylej - množství může být kol poloviny obsahu nádržky s plůdkem , záleží na chemizmu vody a nabírat tam , kde nejsou nezmaři , nebo jiná nebezpečná havětˇ - vhodné přecedit. :-) Na přiložené fotce je v kýblu přinesený čerstvě nalovený mikroplankton ( živý prach) k nakrmení vylíhlých potěrů. Vložený nastavitelný ohřívač vodu vyhřeje na potřebnou teplotu jaká u potěru je a vzduchovací kamínek zajistí stejnoměrné prohřívání plus prokysličení - v teplé vodě kyslík ubývá. Pak se to po odebrání stejného množství vody do akvária nádobkou přilévá. Z důvodu různých nebezpečí , nutno zvážit , kde " prach " lovit. ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:39:36 • 0.912 s