0 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » Prodejna Akvaristiky v Táboře? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
23.10.06 18:33:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr (.***..) – Prodejna Akvaristiky v Táboře?
Mám dotaz nevíte kde v Táboře prodávají akvaristiku a rybičky?..Poradí někdo..
23.10.06 18:34:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – -
Poradí blek... X-)
Roman :-)
23.10.06 18:36:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc® – prodejna
Zajdi do obchodní Dům Dvořák první patro
a pak na píseckym rozcestí kousek od Lídla směr na Písek
23.10.06 19:39:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – Tábor
Nejlepší akvaristika je asi ta u Dvořáka, ale obecně je to katastrofa, :-(
Další je U střelnice, taky na Budějovický, největší peklo ja asi v Kauflantu, tam je na chcípnutí i prodavačka.:-)
Já jezdím do Sklorexu, Vlastně ve středu se jedu podívat do Mělníka
23.10.06 22:32:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc® – blek
Ty jsi z Tábora???
24.10.06 08:02:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – ***
Noa? :-)
24.10.06 09:54:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc® – blek
Jen tak jsem se ptal?
A co máš za ryby???
24.10.06 11:48:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekblek (.***..) – co :-)
:-) ty nemáš čím krmit? :-)
neonky, skalára, čichavce, razbory, SAE, a co já vím co ještě
V neděli jsem měl Pangasius sutchi .... k obědu ;-)
22.11.07 16:27:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLenyska (213.***.46.6)
Podle mě je nejlepší akva v Táboře, za nemocnicí směrem na Písek, přímo naproti dneska už Albertu - takovej malinkaten domeček hned u silnice... ten pán co tam je, je úžasnej, rybky tam má moc pěkný a za skvělý ceny (oproti OD Dvořák - velmi výrazně) a když potřebuješ radu, tak poradí se vším... vím z vlastní zkušenosti - chodím víceméně už jen k němu... ano
16.08.08 13:12:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkombajnicek® – Re: Lenyska
ahoj to j epravda, je ochotnej jit otevrit i po zaviracce. Martin
17.08.08 09:16:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGeri®
Já jsem mezi Táborem a ČB, jezdím spíše na druhou stranu do ČB, ale asi nejspíš z toho důvodu že v Táboře jsem nevěděl kam a kde. Dík za tipy, další cesta Tábor! ;)
Podobná témata
akvaristiky, akvaristiky - Brno, české budějovice akvaristiky, dobré akvaristiky v KM, moznosti akvaristiky v Anglii, nejlepsi prazske akvaristiky, Nova prodejna Pet Center

Zpět na obsah sekce Obchody | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 30.08.08 04:54:44 za 0.788 s