[1] 2 
15.04.08 14:52:03
Bammaboy® – Aké rybky do 4l?
Ahojte chcel by som vedieť aké rybky by sa hodili do 4l akvaria chcem tam mat krevetky ale neviem co ku nim akva uz mam doma na stole ale este
nezariadene
poradte za kazdu radu dakujem!
15.04.08 15:07:42 / 15.04.08 15:07:58
spooky® – Re: Bammaboy
Najlepšie žiadne.
a krevetky? pre tie to bude stačiť nie?
15.04.08 15:14:11
Eff® Pokud se ti ve 4 litrech podaří udržet rovnováhu, proč ne...
veď krevetky moc nekadia

alebo sa mýlim? stačila by týždenná výmena 1/3 t.j. 1.3l vody? filter je tam závesný s biopurom filt. vatou
a molitanom.
15.04.08 15:27:02
Přéma® – Re: Bammaboy
Zajímal by mě ten filtr,nemáš foto?Ještě jsem neviděl filtr pro 4 l akvárium.
15.04.08 15:27:13
Eff® Neříkám že by to měl být problém, jen je to potřeba trochu víc sledovat.

tu je to foto

no tak za skúšku nič nedám len neviem kde zoženiem tie krevetky

neviete o nejakej akvaristike na SK v Žiline skúsim sa
opýtať v tom aqua REEF ale neviem
15.04.08 15:40:19
MiHl® mam v 4l akva 6 krevetek, bez filtrace, 2x týdně výměna 3/4 l vody, jednou za čas odsátí bobků ze dna
krevetky se chovají normálně jako ve velkém akva, bez problémů se množí (mladé krevetky se pak odsají hadičkou a stěhují se pryč).
Pravidelně se přikrmují pár vločkami.
víc bych si ale do toho akva dát netroufnul
maximalne 2 krevetky. na 1l vody 1,5 cm ryby
krevetka je ryba?

čo ja viem tak koľko mne sa tých 5 nezdá tak moc veď krevetka lozí po celom akva nie?
haloo ake tam mam dat krevetky a rastlinky poradte mi?
15.04.08 16:15:33 / 15.04.08 16:17:33
MiHl® rostlin samozřejmě dost
jávský mech - je nutné ho občas stříhat
něco na dno - třeba Hemianthus callitrichoides, pokud dostatek světla dovolí
něco středního a rychlerostoucího - např. ceratopteris, když se drží zkrátka
lepší je měnit 2x týdně méně vody
pozor na velké výkyvy teploty
rostliny je nutné často upravovat
pozor na světlo - špatně se stanovuje intenzita, aby rostliny rostly a zároveň krevetky nezůstávaly zalezlé celý den ve stínu
------------------------
nevím jestli je to ono, ale viděl jsem nějaký takovýhle miniset za nějakých 800,-
pokud je dost místa je určitě lepší koupit aspoň nějaké bazarové 20l akvárium, které je na krevetárko mnohem vhodnější, a přitom
stojí do 150,- což není tak velká suma. Filtr lze použít, co už máš
dik za radu takze osvetlenie tam moze byt bud 8W alebo 20W takze neviem a este neviem kde kupim tie rastlinky neviete o nejakom e-shope? lebo v
akvaristike nikdy take ako chcem nemaju
15.04.08 16:19:03
MiHl® – Re: Bammaboy
i 8W zářivka je vzhledem k výšce akva až moc, pokud neseženeš slabší, budeš ji muset dát mnohem výš, jinak krevetky celý den nevylezou
aha bude stacit tak 15cm nad aqva?
To snad ani nesvítit. Slunko nestačí?
takže čo takto kúpiť si nowé akva a nechal by som tam tento filter aj svetlo ale teraz aké rozmery chcel by som také do 15l ale aké su
najlepšie rozmery?
A co tam dát vyvařený štěrk, několik umělých kytek, umělou rybu a celý to zalít destilkou přikrýt aby se to nevypařovalo a umístit
někam do obýváku nebo tak nějak jako dekoraci bez údržby
15.04.08 20:34:28
Rado® Ahoj, ja som krevetky Neocaridina denticulata kupil u chovatela v Ruzomberku, ak tam nemas cestu tak posiela aj autobusom vramci slovenska:
http://www.denis.wz.cz/cennik.html
Ak nevies zohnat rastlinky v akvaristike, tak ja som objednaval online u Rataja:
http://www.rataj-spk.cz/
Drzim palce. Asi by som tam fakt nedaval nic ine okrem krevetiek, alebo isiel do trosku vacsieho objemu.
hh asi z toho nebude nic mozno tak nadrzka na karantenu ale dakujem za tie adresy moc
Souhlasím s umělým kvitím a skleněnou rybkou jsko dekoraci nebo na potěr pavich oček,větší elementka není tak drahá a rozhodně se
vyplatí tvé usilí,jinak tě čeká sklamání,chápu tě a držím palce Inka
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora