1 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » "výroba paludária" 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 175x
11.04.08 10:16:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája® – "výroba paludária"
Tak mě napadlo, že bych z té mojí 84l mohla "vytvořit" paludarium. Je to zatím pouze ve stavu uvažování, ale i tak by mě zajímalo....asi jediné...jak vůbec na to? Chtěla bych tak 30l vody a nahoře-"na souši" rostlinky, jaké? Díky :-)
11.04.08 16:23:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája®
Prosím napište :-)
11.04.08 17:26:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfrmol®
je lepsi si nechat slepit nove paludarko asi 1 metr vysoke, dole z silnejsiho skla tak na 50-80 litru, nebo aspon 20-25cm cisteho vodniho sloupce, pozadi nahore z kury korkoveho dubu a do toho epyfyty a dalsi vlhkomilne rostliny. dole do vody pak nejae zivorodky, echinodory, sipatky atd.
ale neco to stoji ...
11.04.08 17:27:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfrmol®
jo - a horni 2/3 maji byt otviratelne nebo posuvne dvirka
11.04.08 20:49:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWoolin®
přesně, na paludárium je potřeba většího "skleníku". tak alespoň ten metr nahoře pro rostliny a dole menší objem vody.
12.04.08 10:04:17 / 12.04.08 10:06:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMája®
Děkuju, taky jsem už pročítala něco o paludáriích, myslím, že do toho se nepustím. Napadlo mě to hlavně kvůli tomu, že se mi teď tak trochu "zhroutilo" složení ryb, chtělo by to nějakou naprostou změnu, ne kvůli mě, že se mi to nelíbí, ale kvůli "samotnému akváriu", je teď ve špatném stavu, tak přemýšlím, do čeho se pustit, buď začnu znova, nebo to potahnu ještě v tomhle stavu a budu se to snažit co možná nejlépe vylepšit, anebo se dám, s mými drobnými zkušenostmi, na miniakvária-Asie-moje oblíbené :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:24:24 • 0.857 s