1 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Bílí červi u hladiny....co to je? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 715x
06.04.08 20:33:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon® – Bílí červi u hladiny....co to je?
Zdravím, dnes jsem dělal úklid v akváriu, stříhal rostliny atd. a v průběhu práce jsem si u hladiny všiml několika bílých "asi červů". Nevíte, co by to mohlo být?

Natočil jsem jednoho na video - odkaz zde:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9kYcma5OBs

Moc díky za pomoc...
06.04.08 20:40:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprikpa®
To sem měl taky a pak to ryby sežraly. hmm
07.04.08 12:51:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzanek (438693110437)
netusim ale vypada to hrubě palec !!!
07.04.08 13:30:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRaťafák (-12-11-10-9)
Taky jsem to tam měl, je to tak týden a už to zmizelo.

Ale je to dost hnusný
07.04.08 14:27:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon®
Právě že jsem se toho celkem dost lekl coze Každopádně díky - alespoň už vím, že to snad není nic závažného...breberky jedny... smich
07.04.08 17:31:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksportsmen®
ahoj me se tyhle cervy objevily po zalozeni noveho akva, ktere jsem kompletne predelaval a nechal ho mesic odstat pouze s rostlinama aby se mi zabehlo. Podle me se jedna o nejake hlisty (hlistice), take jsem se jich lekl ale po nasazeni ryb cervy zmizely, predpokladam ze je ryby sezraly. Takze bych rekl ze nejsou skodlivy. Ale nevim nezkoumal jsem je pod mikroskopem. Ani kytky mi to nenicilo. Pravdepodobně se zivy nejakymi organickymi zbytky.
07.04.08 17:45:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVladaK® – Re: Paul Ramon
Fotka k příspěvku Zdravím. Měl jsem to samé u Terčovců, řešilo se to tenkrát zde http://www.akvarista.cz/web/diskuse/index.php?skupina=38&tema=37394&usr=&search=
jen ty fotky už jsem vymazal, takže přikládám

07.04.08 17:45:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVladaK® – Re: VladaK
Fotka k příspěvku a ještě jedno foto

07.04.08 18:00:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon® – Re: VladaK
Díky za info, tak asi to nebude nic strašnýho. Začnu míň krmit mraženou potravou a snad se to zlepší...
12.09.08 22:32:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvhisky® – prosím poraďte
zdarvím, máme akva 12l, staré dno od rataje a na tom 1cm vrstvu štěrku, žádný ryby ani jiný živočichy.. v akvárku plavou i 15mm červi co to je? proč tam jsou? jsou bilí a tencí.. na skle jich je celkem dost, ale špejlí jsem zamíchal s hladinou a najednou se tam vlnil 15mm velkej červ,, kdy zmizí? co téma, tak jiný rady jak se s nima vypořádat.. co je tedy správně? :-O
13.09.08 13:42:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvhisky®
zmizí hlístice sami?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:14:29 • 0.894 s