06.04.08 11:04:13
Lukys1® – Topítko atman at-50W
Má někdo toto topítko jestli ano jak je dlouhé a nebo neznáte někdo nějaké topítko dlouhé do 25cm a na 20-30l vody
Ja ho mám a je dlhé 25cm a môžem ho len doporučiť, lebo termostat je presný, nemá žiadnu odchýlku(aspoň u mňa). A nie je ani drahý.
Super to sem rád na netu nikde nepíšů délku topítka jenom u atman at-25w a to je 18cm ale to je slabé se mi zdá tak sem se ptal na tohle a asi
si ho kůpím mám to ke krabovi a žárovka ohřívá vodu celý den a a v noci to stejně vychladne na 21stupnu tak pořizuju topítko
Na tých 20-30 litrov vody by stačil aj ten 25W ohrievač, ale ja mám ten 50W ohrievač v 15 litroch(ja som si musel kúpiť 50W, lebo slabšie
nemali) a som s ním nadmieru spokojný
Atman sem měl 2x, rozdíl mezi sepnutí a vypnutí byl 6 Stupňů u obouch, vrátil sem je , koupil Akvael (je levnější) a ten je přesnej, těch
25 watů ti stačí.
Možno ja som kúpil dobrý kus, lebo môj je presný. Ani 1 stupeň nie je oddýchlka.
Mám Atmana 25W, nastavení je bokem o dva stupně, místo 24 mám 26, ale drží to opravdu přesně. Nemůžu si na to topítko vůbec stěžovat.
do malé nádrže doporučuji raději topítko o menším výkonu (25W) - v případě nevypnutí termostatu rybky neuvaříš

... já
používám docela levný NATURA z TESCA

... slouží bez problémů, nastavení +-1°C ... cena bylo snad 120,-Kč ... mám dva kousky - jeden
je v provozu už více než dva roky
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora