0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Plži » ampulárie okusuje 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 97x
25.10.06 07:50:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanka (-12-11-10-9) – ampulárie okusuje
Ahojki, je možné, že ampulárie odkousne kus rostlinky? asi tak 7 cm odkousnuté limnofilie mi plávalo na hladine už 2x. Nebo jsou to rybky? rozzureny
25.10.06 12:36:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKate® – to hanka
A víš jistě, že ta rostlinka je odkousnutá? Mně se limnophilie takhle rozlamovala jen tak sama od sebe. Bylo to asi nedostatkem světla.
26.10.06 10:07:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVodník (-12-11-10-9) – Jo
Mně překusovaly spoustu rostlin, jdenou jsem i šnečici přistihl. Šnečici která pořád kladla vajíčka, možná v těhotenství žere rostliny, taky u mě moc řas nemá.
Tady máš fotku překousnutý rostliny
http://www.akvarko.cz/images/akvaria/obr11563.jpg
Chudinka šnečice je už po smrti, ostatní mám v jiném akva.
26.10.06 14:16:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanka (-12-11-10-9) – vodník
Jo, přesne tak to vypadá...o tvé šnečici jsem četla..mne zas tento týden pošli krevetky, chudinky nevydrželi ani 2 dni, co jsem je tam měla, jsou to zvířata, ty ryby, potěr pavího očka sežraly taky... :-O
26.10.06 16:54:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPotkan® – .............
jo je to možný,bohužel smich smich

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:30:48 • 0.987 s