1 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » Máte tip na místo pro lov blech a jiné živé potravy? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 171x
02.04.08 22:53:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠDK® – Máte tip na místo pro lov blech a jiné živé potravy?
Víte někdo o nějakém osvědčeném místě pro lov živého krmení v Praze?
03.04.08 10:20:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomm®
ŠDK napsala: Víte někdo o nějakém osvědčeném místě pro lov živého krmení v Praze?

Jo, dobrá otázka ;-)
03.04.08 11:18:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektufiki®
Já vždycky nkdy uprostřed jara do velké mísy natočím vodu a dám ji někam do stínu, ven - a pak v ní jsou po celé léto komáří larvy. :-)
03.04.08 11:20:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Zajímavé, že já jsem se o to samé taky pokoušela a nic se nestalo hmm :)
03.04.08 14:09:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Voloďka
zkus tmavou nádobu, mají rádi starou vodu :-)
03.04.08 16:15:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠDK®
Zkusím teda pěstování v nádobě, ale až potom co se za měsíc přestehuju. Teď bych jim ale ráda něco nalovila. Babička chodila za mlada lovit na rybník v Praze Krči u autobusové zastávky Michelský les (je u toho restaurace Bílá Labuť). Máte někdo s tímto místem zkušenost ze současnosti? Nebo znáte lepší místo?
06.04.08 17:56:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Aha, tak možná to bude tím. Já to zkoušela ve skleněné pětilitrovce hmm Tak dík ahoj
06.04.08 17:58:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdeCORF OBRAEN® – Re: Voloďka
a podarilo sa ti to v tej 5 litrovej flaši??
16.04.08 17:14:21 / 16.04.08 17:14:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
No právěže se mi to nepodařilo...vůbec nic tam nebylo. Slyšela jsem, že je dobrý do tý vody dát nějakou slámu a i králičí bobky, tak jsem to ze srandy zkusila a nic. Čekala jsem asi tři měsíce, možná víc. Tak to mám zkusit jen s holou vodou? smich

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:21:49 • 0.973 s