46 • 143 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 140x
29.03.08 21:15:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichal (213.***.215.40) – nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700
Čau lidi,sory že zas optěžuju ale nejde mi natahnout pumpou voda do filtru tetratec ex 700.zkusil sem to zavodnit ale nasaval minimum .nevim kde je problém tak kdybyste věděly poraďtě :-( :-(
29.03.08 21:48:42 / 29.03.08 21:49:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVladaK® – Re: Michal
Zavodnil jsi jen filtr nebo i hadice? Pokud jsou prázdné hadice, nenasaje to ani omylem. Nasávací hadici od filtru nainstaluj do akva a vypouštěcí si tam nachystej jen tu rozstřikovací rampu s kolenem. Hadici si nechej odpojenou a nasaj jí vodu jako při odkalování. Až se ti vyrovná hladina v hadicích co nejvýš to půjde, nasaď a našroubuj i tuto. Pak už jen stačí trošku zapumpovat na hlavici filtru a mělo by to makat. Dej Vědět. Vláďa ahoj
29.03.08 22:44:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbunda®
Nainstaluj celý komplet, hadice, kolena i rozstřikovací rampu. Nechej oddělanou jen zátku z rozstřikovací rampy. Ventily otevři naplno. Potom stačí 2-3x zmáškmout knoflík té ruční pumpy na víku a počkat až se všechno naplní.
29.03.08 23:53:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdeCORF OBRAEN®
pozri toto..http://www.youtube.com/watch?v=IgI5vXicWdc ..komplet návod na inštaláciu ahoj
30.03.08 18:41:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichal (213.***.215.40)
tak dnes sem to zkusil po druhe.vylil sem vodu z filtru a zkusil pumpovat.Trvalo to asi minutu a pak mi pumpou nasala voda .Jakmile mi došla vratnym potrubim do urovni hladiny vody sem to zapl a jelo to .Neumim si vysvětlit čim to ale jedeto.diky za odpovědi potlesk
30.03.08 22:37:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarianV®
Dělají to ventily regulace. Stačí jen oba ventily úplně otevřít a jde zavodnit v pohodě. Pozor, jsou křehčí, ať si je nezlomíš.
Podobná témata
"vonící" voda, 15 l akvárium bez filtru a topení?, 375l a nejde to..., Akva s bettami bez filtru, Bílá voda, Bila zakalena voda, Brakická voda, Cena molitanového filtru, Ceny filtrů a hlavně náplní, Cisteni filtru, co do filtru?, Co použít do filtru, co2 na vstupu do filtru, Četnost čištění filtru Eheim Classic 2211, Čím dál tím kalnější voda., Čistá voda, čištění filtru, čištění filtru, čištění filtru, Čištění filtru po 6 měsících, Čištění filtru/molitanu, Čištění vnějšího filtru, Čištění vnějších filtrů, Destilovaná voda, Dešťová voda, divná voda, doba vypnutí filtru, Doporučte značku venkovního filtru na 200l., Eheim Ecco Comfort 2232, TetraTec EX 600 nebo Fluval 105 ?, Granule nebo molitan do filtru Eheim 2208?, Hlučnost Filtrů, Hnědá voda od kořene, hnědá voda ze základu pro rostliny, hodné bakterie ve filtru, hodnota vody - vodárna Sivice, chroupání nového filtru(chrčí jako počítač):-), Instalace filtru Ehem Classic, Instalace filtru Shark, interval čištění vnějšího filtru, Jak se pozná zkažená voda? , jak kyselá je voda z vodovodu, Jaká má být voda v akvaterárium s krabem?, jaká výkonnost filtru, Jávský mech na filtru, jávský mech na molitanu u filtru , Je vhodná deštová voda pro Terčovce ?, Kalná voda nedá sa jej zbaviť Help, Kam umístit nasávání filtru?, Kam umístit sání a výtok filtru, Kde se dá koupit přídavná komora k filtrům Shark ADV

Zpět na obsah sekce Technika | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:03:10 za 1.061 s