29.03.08 10:26:04
Johnny5® – 3 biotopní akvária
Zdravím, chtěl bych si zařídit 3 akvária, objem kolem 400 až 500 litrů. Co bych měl použít za biotop u každého z nich? A dále, co bych do
nich měl dát za rybky? Chci se jenom inspirovat nějakým návrhem.
malawi nebo tagnanika by v tomhle objemu byla super..nebo amerika kančíci a nebo diskus..
Do jednoho malawi, do druhého vrubozubce a do třetího bych dal nějaký kančíky ( např. hejno příčnopruhých sčervenohrdlýma).
29.03.08 10:51:08
Horác® – Re: Johnny5
Já mít místo, čas a prachy, tak pořídím jižní Ameriku, Afriku (Malawi) a moře
29.03.08 11:09:11 / 29.03.08 11:10:14
Johnny5® No, původně jsem si myslel, že to bude Malawi, Amerika a Asie ale ten nápad s těma kančíkama se mi dost líbí...

Každopádně na moře
si asi netroufnu a terčovce ... nevím nevím.
Co byste dali do těch biotopů Malawi, Ameriky a pak k tomu s kančíkama (a kolik asi kusů).
K těm kančíkům bych dal nějaké větší krunýřovce, torokáty apod. Udělal bych tam hodně schovávaček, jeskyní a na dno bych dal menší
kamínky, nebo písek, aby mohli kanci řádit

.
Z rostlin bych vybral jen ty odolnější a tuholisté druhy, které kančíci nesežerou.
Díky za návrhy. Ani se nedivím, že tu není návrh na nějakou ameriku, protože je na výběr dost druhů.

29.03.08 13:29:50 / 29.03.08 14:05:13
Horác® – Asie, Amerika a Afrika - protřepat, nemíchat :o)
29.03.08 14:24:47
RAP® – Re: Horác
Vrchol nevkusu a bl.....
jako výběr ryb hrůza ale mít to tak doma to by byla pecka, narval bych tam 2000 neonek, 1000 císařskejch, hejna dalších různejc teter,
nějaký torakáty.. to by byla pecka
Hrozná směs rybiček, ale 11000 litrů to je teda věc
Už dlouho jsem neviděl něco tak velkýho

ale to složení ryb fakt borec těžce posral

no dobře mu tak
add ty akvárka dal bych si malawi, pak ameriku ti kančící by bynebyli špatni

já bych asi šel do několika hejn tetr s pár skaláry a
pořádnýmy kořeny.. a pak bych si možná dal asii
Joo,ja bych neváhal a šel bych do Afriky (Tanga.Malawi) Jak jinak taky,že???
10.07.08 16:44:42 / 10.07.08 17:08:47
Dahak® – Re: MatesKGB
Takovejch je co nemaj o skladbe ryb v akva ani paru.Nedavno jsem byl u nas ve zveraku a prisel tam kluk s holkou pro neonky.Prodavac se jich ptal co s
nima porad delaj ze jsou tam uz behem mesice potreti a ta holcina mu s nevinnym oblicejickem odpovedela ze netusi kam se neonky ztracej vzdyt tem
druhejm zlutejm rybam se tak pekne dari.Ve finale jsem sel s prodavacem malem do kolen kdyz se ukazalo ze "ty zluty" jsou tlamovci

.
10.07.08 16:54:04
kus® Do jednoho blondýnu,do druhýho černovlásku a do třetího rusovlásku.
A co se tak líbí tobě?Jakou máš vodu?Kolik chceš investovat do zařízení a ročně do režie?Kolik máš času na údržbu a
čištění,atd,atd? Až si zodpovíš na tohle,pak můžeš uvažovat,co mít za ryby a za biotop.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora