26.10.06 09:25:09
pantany® – lepidlo JBL fixol
caute kolegovia - akvaristi!
mam na vas jednu otazocku. ake mate skusenosti s lepidlom JBL fixol ktore sa pouziva na prilepenie vonkajsej
tapety na stenu akva. zaujima ma ci po pouziti tohto lepidla sa da tapeta dat dole, alebo uz to nejde. prosim poradte. tapetu som osadil tak ze som ju
namokril vodou, ked sa prilnula o zadnu stenu tak som pravitkom povytlacal jednotlive bublinky + po obvode prelepil izolepou. lenze po urcitom case mi
tam vzniknu bublinky a je to take trosku nepekne. zas na druhej strane ked mi narastu rastlinky tak to nebude ani vidiet. co by ste odporucili?
dakujem za rady.
Misto vody pouzij stolni olej

Já to dělal tímhle a mám tam hrozně bublin(už od nalepení), ale to asi že jsem to zprasil, to nebude lepidlem.
26.10.06 10:01:22
pantany® – maly dotaz
mrakoplash: o.k. skusim teda olej, a daval si aj po obvode izolepu? bubliny sa ti netvoria?
vodnik: a da sa potom este odlepit? alebo to je
uz na trvalo, teda na stalo?
Ja sem ji nenamacel vubec jen sem ji tam proste prilepil izolepou

proto je tak spatne videt ale to mi moc neva

Odlepit to jde, vydává to takovej zvuk při odlepování, přetržení nehrozí.
re: vodnik:
takze ked to ide dole, tak to je o.k. neskusal si to znovu nalepit? sklo ti to lepidlo moc nezaspini? co to lepidlo stoji? teda zhanam
ho uz dva tyzdne a stale bez uspechu.
Stojí tak asi 100 kč, přesně nevím. Lepit nemůžu, mám jen 5 cm ke zdi a s akvárkem teď hnout nemůžu, leda ho vypustit a vyndat písek

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora