0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Parmička nádherná - zbarvení 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 155x
25.03.08 10:49:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPujinka (403821167181) – Parmička nádherná - zbarvení
Chtěla bych si pořídit tyto Parmičky...závojovou formu.
Jen by mě zajímalo zda se rybky vybarví?

Jsem dneska ráno si je vyhlédla a všechny mi přišly zbarvené jak samice.
Holčina mi toho moc neřekla, jen že se časem mají vybarvit..ale neříkala to zrovna dvakrát přesvědčivě.

Tak nevím sad
25.03.08 11:23:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
U Parmiček nádherných je základní barva oranžová. Může se trochu měnit odstín, ale k výraznější změně barvy dochází jenom u samečků v době tření, kdy může být barva až červená s perleťovými odlesky. U mých samečků přetrvává toto zabarvení ještě relativně dlouho po tření.
25.03.08 17:14:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkarelxh®
Já si 5 kousků pořídil cca před měsícem. Z počátku byl takové "mdlé". Po 14dnech se nádherně vybarvili do oranžova a jsou pořád krásně barevné.
08.04.08 16:36:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereska®
Já mám samečka a samičku, sameček je nádherně oranžovej, má úžasně dlouhý ploutve a je okrasou celýho akvárka:) a samička je menší a žlutá, ale taky moc hezká. když jsem je kupovala, byly dost nevýrazný, ale ted jsou fakt krásný, nedam na ne dopustit.... potlesk
08.04.08 16:45:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Pujinka
Problémem akvaristik je, že ne všude mají optimální podmínky pro ryby a ty pak vinnou stresu ztrácí zbarvení. Někdy i prodávají mladé kusy u kterých se zbarvení ještě plně neprojevilo. Takže se neboj, dříve či později se hezky vybarví, pokud jim poskytneš velmi dobré podmínky, tak se odmění úžasnými barvami ;-)
08.04.08 20:56:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprikpa®
Já mám už odrostlejší samce a sou skoro celí červení.Nádhera a hlavně oživí akva. palec
08.04.08 21:05:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn®
Fotka k příspěvku Takhle vypadají moji krasavci :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:40:40 • 0.859 s