1 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Kalná očka a neustávající agrese 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 177x
22.03.08 18:58:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKvazar (41381773765) – Kalná očka a neustávající agrese
Dobrý den všem. omlouvám se pokud zakládám zbytečně téma, leč nikde jsem nenašel, co hledám.
Takže : samička Betty má jakoby matná, či kalná očka. Neděsí mě to, jen mě zajímá, co to značí. Nějakou variantu druhu? Nebo je už starší? Bettáři, prozraďte...
Inu a sameček je permanentně agresivní. samičku tak jako prožene, ale žádné drama. Ta je připravena k páření, na což on kašle a věnuje se jen ,,bubákování". A to na samičku, ale nejvíc snad na sebe samého (na sklo AQ útočí dost drsně). Když se unaví, dá si prostě šlofíka na nějakém listu a pak všechno nanovo. Že na samičku kašle, mi ani neva, stejně bych nevěděl co s drobotinou, ale on prakticky ani nejí, což mi dělá trochu starosti. Mám to nějak řešit, nebo počkat až ho to přejde a hlad zvítězí nad egem ?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:13:41 • 0.865 s