21.03.08 18:39:39
speedTT® – krmení ancitruse
Vím, že to tu bylo už tisíckrát, ale můžete pls poradit čím a jak krmit samce ancitruse, když se stará o jikry????
Předem moc dík
21.03.08 18:45:02
R -
Killer® – článek
21.03.08 19:21:38 / 21.03.08 19:23:21
Horác® – Re: speedTT
Tak tak. Dokud se stará o jikry, nekrm ho. Stejně žrát nebude.

(pro Killera: Tohle jsem v tom článku vážně nenašel).
21.03.08 19:28:29
R -
Killer® – Re: Horác
nějak sem si nevšiml toho dovětku že se stará o jikry..omlouvam se
Jinak ale článek dobrej
21.03.08 20:20:14
R -
Killer® – Re: Horác
díky,snažili sme se
Dík za rady, ale mám ještě jeden dotaz : čím filtrovat vodu, abych nenasál malý...
22.03.08 07:39:44
Malapa® – Re: speedTT
To je zbytečné, lepší je obden vyměnit většinu vody. Řeší se to tak, že máš třeba 50 - 100 malých ancistrusů v 20l akváriu a denně,
nejvýš obden jim měníš komplet vodu. Můžeš tím pádem mladé pořádně krmit, aniž by jsi je otrávil dusišnany.
klasickým vzduch.molitanovým,nebo čerpací hlava a kostka modrého akvacitu,jen nepoužívat nejhrubší zrnitost jsou schopní se do něj zavrtat
dík moc, prozatím jsem na klasický filtr dal čistou látku, aby je to nevcuclo a pak se uvidí.
hale, mě se narodila asi 1/4 krunýřovců, cca 5 z 20 vajec.Samec 5 dní nežral, hlídal, krunýřovci jsou myslim chytré ryby, nenasaješ je,
protože se nenechají, doporučuju tako 21 dní nečistit dno akva "luxem" abys je nenasál a měli co žrát, jinak okurka připíchnutá
na skle jim stačí
hale, mě se narodila asi 1/4 krunýřovců, cca 5 z 20 vajec.Samec 5 dní nežral, hlídal, krunýřovci jsou myslim chytré ryby, nenasaješ je,
protože se nenechají, doporučuju tako 21 dní nečistit dno akva "luxem" abys je nenasál a měli co žrát, jinak okurka připíchnutá
na skle jim stačí
Tak se mi vykulilo asi deset malejch šmejdů, tak doufám že přežijou.
29.03.08 22:00:03
Nobody® – Re: maruska
To myslíte vážně?Nespletla jste si název rybek?
Neonka červená se nerodí,ale vyvíjí z jikry.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora