0 • 4 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Odchov Mečovky černé 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 196x
17.03.08 21:46:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekxMartan® – Odchov Mečovky černé
Zdárek akvaristi:-)Mám samičku Mečovky černé ale nemůžu k ní sehnat samečka jejího druhu.Dal by se samičce koupit sameček jiného druhu mečovky aby se vytřely?Předem moc děkuji:-) :-)
17.03.08 21:57:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes®
je jedno jakou bude mít barvu, ale mladý budou různě barevný
18.03.08 00:46:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: xMartan
Připouštět k černé samici černého samce se za mých mladých let dokonce nedoporučovalo z důvodu rizika nadměrné kumulace melaninu a následně rozpadání kožních buněk.
Já jsem k páření používal samečky vídeňské mečovky. ;-) :-)
18.03.08 09:34:18 / 18.03.08 09:55:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: Sid
Taky jsem t v knížkách četl to co píšeš,v praxi jsem problémy neměl,takže nevim ani jak to pořádně vypadá..asi se to stává spíš vzácně.Když jsem připouštěl oranžovou formu, potomci byly buď flekatý, ale ne berlínská forma, nebo černý s oranžovejma ploutvema, což se mi líbilo daleko víc.Párkrát se mi stalo, že byly celý černý a a občas nějakej flíček na ploutvi. Ale to byli jinak černý - to bude asi to o čem píšeš, ale stalo se to při křížení forem ne mezi černejma
18.03.08 09:52:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekforepa®
Mám taky mečovky...A jsem zvedav kdy jse me oknečne narodí mladé....
hop

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:12:14 • 0.903 s