2 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Určení pohlaví ryb » Chov Farlowella acus 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 183x
17.03.08 13:41:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimla (428401368171) – Chov Farlowella acus
Má někdo zkušenosti s chovem těhto krunýřovců? Mám 2 ks asi 1,5 roku, vypadá ale, že to jsou obě samice, vousky neraší ani jedné, jedna má 15, druhá 14 cm a daří se jim výtečně. Ráda bych je zkusila rozmnožit, mám ještě čekat, že jeden kus bude samec, nebo se poohlédnout po vhodném, pokud možno vzrostlém samci a příp. kde?
Díky.
17.03.08 14:24:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekxx (4039497765) – Re: Simla
Porovnej si tvar a šířku rypce a to jak ryby vypadají v břišní oblasti. Samec má delší a silnější rypec a celkově je štíhlejší. Jestli vypadají obě ryby stejně, pak se obrať na nějaké dovozce a sezeň jim samce.
21.03.08 19:38:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimla (428401368171)
Hmmmmmmm, tak to vypadá, že budu muset sehnat samce, ty moje holky maj obě rypáčky štíhlý, naopak pěkně napapaný pupiky. Teda já nevím, jak u ostatních, ale ty články v odborný literatuře, kde se píše o problémech s přijímáním potravy u těchto krunýřovců u mě v akvárku asi neplatěj (nejspíš to ty farlowelly nečetly :) ). Ty moje se cpou od rána do večera a nejspíš i v noci a je jim naprosto jedno, co pozřou.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:18:29 • 0.856 s