1 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Cichlidka Kakadu 1 samec 2 samice 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 179x
16.03.08 18:19:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOnik (ondra.becan@email.cz (413269482227) – Cichlidka Kakadu 1 samec 2 samice
Fotka k příspěvku Ahoj všem. Asi před měsícem jsme pořídili páreček cichlidek kakadu. Bohužel sameček byl nějak moc v rauši a tak tu svojí družku pěkně proháněl. Rozhodli jsme se, že mu pořídíme ještě jednu. Nyní máme asi 3 týdny 2 samice. Sameček se mohl podělat :-D A hned se naparoval a obě si je teď chrání. Nicméně mám pár otázek, jestli by byl někdo tak hodný a odpověděl pokud ví, budu moc rád.
1) nevadí že jsou v tomto složení? 1 samec, 2 samice (samice si nic nedělají)
2) jedna samice je z ničeho nic je nějak tlustá, ale nepoznám zdali je tlustá či nemocná nebo bude mít jirky. Samičky jsou stejěn veliké, ale ta jedná je výrazně tlusčí. Drží se většinu času nahoře u hladiny. Posílám i fotku, bohužel kvalita nic moc :( a ani tam není vidět to bříško je to z boku focený. Je to asi 3,4 dny co je většinu času nahoře u hladiny. Sameček se za ní byl podívat párkrát, ale ten je dole s tou druhou ve svých jeskyních.
3) koukal jsem do knížky a podle ní to vypadá na poruchu plynového měchýře nebo dovnatelnost.
4) najíst se byla a chvilku se i zdržela v dolním sloupci, ale to byla otázka pár minut.
Budu rád za všechny, nějaké odpovědi. Díky pěkný den

16.03.08 18:41:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlofok (-12-11-10-9) – Re: Onik (ondra.becan@email.cz
Dvě samice si nevadí.Kamarádce toto dělá taky ramirézka a má trošku vystouplé oči-nevíte co to je???
16.03.08 18:55:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN® – Re: Onik (ondra.becan@email.cz
to skôr vyzerá na samca mladého
16.03.08 19:19:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOnik (ondra.becan@email.cz (413269482227) – Re: RADOVAN
No to mi ani neříkej :-) Tak velké akvárko nemáme. Tak jestli neumře a bude ok, tak nevím kam s ním :(
16.03.08 19:25:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOnik (ondra.becan@email.cz (413269482227) – Re: Alofok
To nevím podle knížky to je infekce, vodnatost, rybí truberkoloza, zácpa :-) ale já se v tom nevyznám.
16.03.08 19:32:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (388989-7237)
Poměr 1/2 (a více) je v pořádku - kakadky jsou polygamní. Nicméně na vaší fotce je na 99,9% samec. Pokud se vám jeví "větší" včetně zježených šupin, tak se zřejmě jedná o vodnatelnost, která je v naprosté většině neléčitelná a doporučuji utratit...
Roman X-)
16.03.08 19:37:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOnik (ondra.becan@email.cz (413269482227) – Re: langosh
Tak se zřejmě poveze porcelánovým expresem :-(((( Zježené šupiny má je i pěkně nafouklej :( Ach jooooo a pak aby člověk důvěřoval obchodům :-) Budu si muset příště dávat majzla a zkouknout obrázky. Díky
16.03.08 23:10:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: Onik (ondra.becan@email.cz
Do WC ji nehažte - to je zvěrstvo.
Existují rozumnější a šetrnější metody utracení.
17.03.08 17:47:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOnik (ondra.becan@email.cz (413269482227) – Re: Sid
Jj díky za upozornění, již jsem se dočetl o chemikálii, která je usmrtí. ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:25:43 • 0.942 s