0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » čím krmit mláďata krunýřovce skvrnitého (ancistrus) 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 209x
16.03.08 17:32:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMESTEK® – čím krmit mláďata krunýřovce skvrnitého (ancistrus)
dobrý den, mám čerstvě vykuklené prcky ancíka, mám je samostatně v chovném sektoru, čím je mám krmit a je už na to vhodná doba?Vylíhly se z jiker v pátek,
16.03.08 19:48:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekakvaman®
zatím by se měli spokojit se sučením (vločky),řasy. palec
16.03.08 19:52:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekakvaman®
jo a žloutkoví váček stráví za 3-4 dny :)
17.03.08 17:56:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucipoto®
ahojky, já mám taky v aqva mrňata a dávám jim jak tabletku tak střídám i okurek a papriku. Teď jsem se dočetla že je možné dát i brambor ne . Mám obavu z toho, že mají nedostatek, protože jsou sice ve stejném aqva, ale nahoře v porodničce takže se jim tam žádné sušené neudrží. Nevíte někdo po jak dlouhé době je můžu propustit do nádrže, aby mi je ostatní rybky nepožraly?
17.03.08 19:43:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekakvaman® – Re: lucipoto
jj plátek brambory se dá taky ,co se tíče velikosti řekl bych při tvém osazení ryb tak 1cm :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:00:54 • 0.858 s