16.03.08 12:32:35 / 16.03.08 12:33:41
Pujinka® – Jak se "zbavit" potěru?
Mám ve svém akváriu Platy pestré. Ovšem notně se mi množí a už je opravdu nemám komu a kam dávat.
Nevíte o nějaké rybce, která by mohla v pohodě být s dospělýma Platama, ovšem zbavila mě prcků?
no ja vidím tak máš len 40l akvárko..mohla by si skúsiť bojovnicu..mne pomohla s gupkami kým sa jej zabiehalo vlastné akvárko..o bojovniciach
si niečo prečítaj kým ju/ich kúpiš..do tvojho akárka by som ti radil tak 1 samca a to je všetko v každom prípade nedávaj viac ako 1 samca..
16.03.08 13:10:26
RADOVAN® – Re: Pujinka
Cichlidka kakadu- moja obľúbená, nažíva si s platami v mieri ale mladé nevydržia ani deň, a to ani keď majú 2cm. Je to proste dravec.
Kôli tomu im robím vlastné akva, aby mi už nezožrali všetky mladé ktoré sa narodia.U mňa je v spoločenskom nemožné odchovať čo i len
jednu rybku.
No ještě mi byla doporučena Bojovnice nebo Čtverzubec.
Jenže si nejsem zrovna moc jistá co?
17.03.08 10:16:21 / 17.03.08 10:17:48
BikerJames® – Re: Pujinka
No tak čtverzubec do 40L určitě ne

,je to poměrně náročná ryba.A mohla by ti zežrat i dospělé ryby.
Já myslím, že rájovec by si taky dal-ti moji šli i po ampuláriích
Zapomněla jsem dodat, že k narozeninám cca za dva měsíce plánuji nové akva...112l..takže bych právě potřebovala omezit Platy.
17.03.08 10:27:42
MatesKGB® – Re: Pujinka
cau jestli mas docela obstojnou vodu a udrzujes akva v cistote tak bych zkusil i ramirezky
17.03.08 10:51:41
Naďa® My jsme měli bojovnice 1+2 ve společenském akvárku 112 litrů. Ale měli jsme asi smůlu. Nesnášely ani dospělé červené platy a jednu
modro-červenou dotrhaly tak, že odešla. Potěr plat jsme měli v porodničce v síťce. Betty si vzala zpět paní v akvaristice. Takže jsem
kvůli dětem od sebemenších dravců upustila.
No právě, nerada bych přišla o absolutně všechny rybky
Koukám, že mi tedy nezbyde nic jiného, než se snažit ty prcky někomu udat.
myslím, že jedna bojovnice (sameček :P) nebude na škodu... jinak co se týče toho čtverzubce, tak já měla trpasličího a tomu těch 40l
stačí.. ale nevim jestli by ten potěr zblajznul, ale možná jo :P
Zdravím mám podobný problém s patěrem pavích oček mám 50 litrové akvarium je tam 6 neonek jeden pár pavích oček jeden sumeček 3
ampulerky jedna parmička 5-ti pruhá myslíte že by mi ta bojovnice zde mohla žít a neohrožovat dospělé jedince???
17.03.08 18:52:26
Unnamed® – Re: Pujinka
Zkus parmicky. Treba petipruhou, nadhernou, nebo neco takovyho. Ale ctyrpruhou bych nedoporucoval.
No tak se ve finále prcků opět zbavím darováním
Ja bych si je klidně vzal
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora