1 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Malé rybky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 186x
15.03.08 12:14:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMíša (42838968397) – Malé rybky
Dobrý den, chci se zeptat. Mám akvárko 40l (2x Fantom-už staříci dožívají, 7x neonky, 3x pancéřníček, 2x ancitrus, 2x paví očka) před 3neděli se mi narodila právě malá paví očka šest jsem jich odlovila do mrňavého akva (3litry) a chtěla bych je dát co nejdříve zpět...za jak dlouho asi můžu aby mi je nesežrali? Jsou cca 0,5mm velká..Platí tu pravidlo co se jim vejde do tlamy to sní? Nebo už si pak těch špuntíku nevšímají? Akvárko mám zarostlé dost. Zbylé mrňata co jsem nedokázala odlovit snědli...

Děkuji za odpověď :-)

15.03.08 12:28:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekchobotnice® – Re: Míša
pokud mas v tom vetsim akvarku dost rostlin nebo nejakych jinych skrysi, tak si je tam klidne mohla nechat...v ty maly 3litrovy nadrzce stejne moc neporostou - kdyz vidi, ze nemaji misto, zustanou malinkati...ja bych je dal zpatky do toho vetsiho, a kdyz nejaka rybka neprezije, myslim, ze to nevadi - mas jich tam dost a narodi se dalsi hop
15.03.08 12:31:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Nechal bych to na přírodě a přirozeném výběru. Beztak je ve čtyřiceti litrové nádrži už dost přecpáno podle toho co píšeš. Určitě se budou mít líp ve společné než ve třech litrech.
15.03.08 12:46:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMíša (42838968397)
No právě zdá se mi že v těch 3litrech to není ono..asi to nechám na té přírodě. Přerybněno mít nebudu. Počítám že za měsíc půjde jeden ancitrus + několik těch pavích oček kamarádce :-)
15.03.08 21:48:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlofok (-12-11-10-9) – ---
Pozor pokud je tam necháš nebo vrátíš počítej s tím,že i s mnoha skrýšemi přežije opravdu jen malinko.Pokud je tam vrátíš mají téměř jisté sežrání.Pokud jich chceš vypiplat víc pěkně se s nima nadřeš a je lepší mít je v odchovničce v akva aby jsi nemusela pořád měnit vodu.
16.03.08 13:05:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBILL (41381768991)
Mě se jich narodilo asi 10. 5 jsem jich dal do 12 L akva a 5 jsem jich nechal s ostatníma. Rybicky mám podobné jako ty a akva 54 L. Přežily to jak ty v malém, tak ve velkém. Řekl bych, že je to asi jedno... nech to na přírodě palec hodně stestí ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:17:42 • 1.041 s