0 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Léčení a léčiva » parmička zelená 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 146x
14.03.08 20:25:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomáš (4283978951) – parmička zelená
Přátelé, jsem na "stará kolena" začínající (3 měsíce) akvarista a již mne tato záliba postavila před první problém. Mám akvárko 112L, zhruba kolem 25 rybek a z toho 5 parmiček zelených. Před týdnem jsem našel jednu parmičku uhynulou se zbarvením až do šeda. Už 3 dny pozoruji jinou parmičku zelenou, která je netečná k životu s jinými, straní se hejna, je zalezlá za rostlinkou a vůbec nepřijímá potravu. Její zelené zbarvení jde do tmavě zelena až skoro do černa. Mám obavy, že pojde. Můžete mi, prosím, poradit??? Děkuji Tomáš.
14.03.08 21:27:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys® – Re: Tomáš
Nesjem si uplně jistý ale podle příznaků by to mohla být tato choroba http://rybicky.net/nemoc/monogenea ať se ti daří
15.03.08 10:33:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomáš (4283978951) – parmička zelená
Děkuji, ale moje rybička nebledne, ale spíše naopak, tmavne a přebývá spíše ve střední hloubce a níže, ne u vrchu. Už to trvá nejméně 4 dny, ale co bude dál .....?????????
15.03.08 21:14:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys® – Re: Tomáš
Já ti nevim nechci ti poradit kravinu. :( JEdiný co ybch uděla já tak bych jí strčil do karantény a zvýšil teplotu na 30°C a přidal sul nebo nějakou dezinfekci pro rybky., ale tohle bych uděla já neříkám že to je správný zákrok. Nevim jestli neporadí nikdo jiný. :-(

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:43:13 • 0.999 s