12.03.08 14:55:09
Alofok (-12-11-10-9) – Bílá tlamička BlackMolly
Dobrý den,přibližně
týdny jsemzjistila,že má samička živorodky ostrotlamé bílou tlamičku.Koupila jsem Preventin proti parazitickým a plísnovým
onemocněním,vypadalo to,že je nemoc na ústupu.Po dvou dnech se narodila této Blackmolly mládátka křížená s Goldmolly.Od té doby se už jen
zhoršuje...Zkřivila se jí nějak pátěř,tlamička je pořád bílá a třepí se jí ploutve.Preventin už přestal zabírat.Prosím poradte mi
co s ní nebo doporučte nějaké účinné léky.Předem moc děkuji za odpověd
Ps: omlouvám se za ty odstavce a slova sepsaná dohromady ,ale když chci něco dopsat do textu smaže se mi text následující.
12.03.08 14:58:46 / 12.03.08 15:03:55
Alofok (-12-11-10-9) – Re: Alofok
Jo, ještě jsem sem (už nevím kdy) psala,že se té Blackmollce udělal takový bílý výstupek pod tlamičkou, nakonec jsme tu vyhodnotili,že ji
asi něco kouslo a že se to spraví.....A žere docela normálně...
Prosííííím,nikdo neví??????
12.03.08 15:44:51
Sid® – Re: Alofok
...ale když chci něco dopsat do textu smaže se mi text následující...
Já bych věděl, co by to mohlo být... Zkuste kliknout na tlačítko INSERT.
S tím Preventinem je to divné... Když vám za jeden den vyléčí krupičku, že by na obyčejnou plíseň nestačil?!
Zkuste tedy nějaké speciální léčivo na plísně.
http://www.aquar.cz/Mykozy.html
A kde je ten INSERT prosím???
Jinak děkuju za odkaz na stránečky

.
insert je na klávesnici, vedle toho,čím mažeš;) (backpase nebo jak to je...)
12.03.08 16:34:57
filipsi® – Re: Alofok
No, ono to mozna zacalo bakterialne a naslednym zaplisnenim jen pokracuje. Hledej Flexibakter Columnaris.
Plisnove infekce byvaji casto az sekundarni problem, napadnou odumrele tkane a oslabene jedince.
12.03.08 16:47:05
Sid® – Re: Alofok
A kde je ten INSERT prosím???
Já ho mám nad DELETE.
Nad Delete mám PgDn...To asi není ono,že?Vedle toho čím mažu mám ...Jé INsert...Super...Je tam i delete.Tak děkuju moc.
Jdu hledat
Hmmm,tak to bude asi ono,je to přenosný i na ostatní ryby???Jak to mám prosím vyléčit aby to nebylo moc složitý.??????
???????????????????????????????????????????????????????????????????
13.03.08 20:36:12
fantasta® – Re: Alofok
Na tohle dobře zabírá eSHa 2000. Je i na Flexibakterii.
Zkusím to sehnat,mě jde hlavně o to aby to léčení nebylo moc drahé a moc složité (např:u jednoho léku bylo léčení bez rostlin,každý
den výměna vody,používat akvaregulátor a spoustu dalších podmínek).
13.03.08 20:59:50
fantasta® – Re: Alofok
Ta eSHa 2000 je naprosto bezproblémová. Myslím, že je to nejjednoduší způsob léčby.
Uh,děkuju moc,zkusím to zítra sehnat.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora