27.10.06 19:09:42
R -
Voloďka® – Magic-Jet Filter 700
Mám takovej dotázek. Mám filtr Magic-Jet Filter 700 a s tím vzduchování. Šla by udělat ta finta, že bych si koupila delší hadičku a tu
bych dala až někam pod kámen a odtamtud by to vzduchovalo? Nebo jak vlastně vypadá ten přístroj kde jsou pak v akvárku vidět ty bublinky ze
dna? Omlouvám se, že to nechápu, ale právěže chci pomoct. Mě se to líbí a možná bych si i to nějak zařídila. A kolik to stojí? Děkuji
moc

27.10.06 19:19:31
S -
Štěpán® – .
Bublinky z elektrickýho fitru většinou vycházej, protože jak tam proudí rychle voda, tak je tam menší tlak, a když se k tý proudící vodě
přivede hadičkou vzduch tak ho do sebe nasaje.
Jestli chceš bublinky ze dna tak si budeš muset koupit normální vzduchovací motorek.
Stojí pár set.
27.10.06 21:16:03
® – Voloďka
Teda Voloďko,taková zkušená akvaristička a neví takovou věc

28.10.06 21:53:43
R -
A2C® – Volodka
Volodka vidíš keby si to napísala mne tak by to nemuselo prasknúť že niečo nevieš

prirozene ani ja neviem všetko

29.10.06 09:40:09
Gerrik® – bubli z hradu
Já mam taky takovej filtr, a dal jsem delší hadici, strčil jsem ji do hradu a teď mi vycházej z věžičky bubliny. Výhoda - je to hezký a
nevíří se tolik voda. Když potřebuju všechnu vodu prohnat filtrem, sundám delší hadicí.
musi to bejt nádhera ten hrad!!!

btw-tou hadičkou jde vzduch dovnitř né?

páč v mojich obou filtrech mám ty hadičky ven

29.10.06 10:00:06
S -
Štěpán® – .
gerrik myslí hadici napojenou na výtok vody z toho filtru - je to vidět na obrázku jeho akvária
29.10.06 10:00:27
R -
A2C® – Akva
Kukol som na tvoje akva a už viem ako si to myslel

aha,celkem ozdoba

29.10.06 15:06:47
R -
Voloďka® – :-)
Já mám jako ten vzduchovací motorek, ale ten mám dole. Já jen, jestli to prostě by šlo na tom vetším filtru co mám nahoře. Nějakej prostě
fígl, chápete? Nebo tu hadičku snad rozdvojit a hodit ji i nahoru?

No, teď už asi od toho upustím, protože jsem KONEČNĚ PO 3TÝDNECH
PŘIJELA DOMŮ k akvárkám a zjistila jsem že tam mám černou řasu-ty hnusný štětinky! Co s tím? Co mám dělati? Plís, poraďte kdo
může...

29.10.06 17:14:14
shedlo® – štětinky
Pěkná na efekt je vzduchová opona, ale pouštím ji jen občas, ta se dá právě na dno pod kamení a píseka bublinky pak pěkně lezou ze dna...
černou štětičkovou řasu mám taky, celkem se zabrzdila, když jsem přestala hnojit PMDD, už jen CO2, je třeba osávat častěji kal a
snížit průtok vody. Víc nevím..
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora