1 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Magic-Jet Filter 700 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 179x
27.10.06 19:09:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka® – Magic-Jet Filter 700
Mám takovej dotázek. Mám filtr Magic-Jet Filter 700 a s tím vzduchování. Šla by udělat ta finta, že bych si koupila delší hadičku a tu bych dala až někam pod kámen a odtamtud by to vzduchovalo? Nebo jak vlastně vypadá ten přístroj kde jsou pak v akvárku vidět ty bublinky ze dna? Omlouvám se, že to nechápu, ale právěže chci pomoct. Mě se to líbí a možná bych si i to nějak zařídila. A kolik to stojí? Děkuji moc ahoj
27.10.06 19:19:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán® – .
Bublinky z elektrickýho fitru většinou vycházej, protože jak tam proudí rychle voda, tak je tam menší tlak, a když se k tý proudící vodě přivede hadičkou vzduch tak ho do sebe nasaje.

Jestli chceš bublinky ze dna tak si budeš muset koupit normální vzduchovací motorek. Stojí pár set.
27.10.06 21:16:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – Voloďka
Teda Voloďko,taková zkušená akvaristička a neví takovou věc hmm
28.10.06 21:53:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - A2C® – Volodka
Volodka vidíš keby si to napísala mne tak by to nemuselo prasknúť že niečo nevieš :-D prirozene ani ja neviem všetko X-)
29.10.06 09:40:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik® – bubli z hradu
Já mam taky takovej filtr, a dal jsem delší hadici, strčil jsem ji do hradu a teď mi vycházej z věžičky bubliny. Výhoda - je to hezký a nevíří se tolik voda. Když potřebuju všechnu vodu prohnat filtrem, sundám delší hadicí.
29.10.06 09:47:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – gerrik
musi to bejt nádhera ten hrad!!! hmm btw-tou hadičkou jde vzduch dovnitř né? smich páč v mojich obou filtrech mám ty hadičky ven smich smich
29.10.06 10:00:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán® – .
gerrik myslí hadici napojenou na výtok vody z toho filtru - je to vidět na obrázku jeho akvária
29.10.06 10:00:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - A2C® – Akva
Kukol som na tvoje akva a už viem ako si to myslel :-D
29.10.06 12:54:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – ...
aha,celkem ozdoba smich
29.10.06 15:06:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka® – :-)
Já mám jako ten vzduchovací motorek, ale ten mám dole. Já jen, jestli to prostě by šlo na tom vetším filtru co mám nahoře. Nějakej prostě fígl, chápete? Nebo tu hadičku snad rozdvojit a hodit ji i nahoru? ;-) No, teď už asi od toho upustím, protože jsem KONEČNĚ PO 3TÝDNECH PŘIJELA DOMŮ k akvárkám a zjistila jsem že tam mám černou řasu-ty hnusný štětinky! Co s tím? Co mám dělati? Plís, poraďte kdo může... ahoj
29.10.06 17:14:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekshedlo® – štětinky
Pěkná na efekt je vzduchová opona, ale pouštím ji jen občas, ta se dá právě na dno pod kamení a píseka bublinky pak pěkně lezou ze dna...
černou štětičkovou řasu mám taky, celkem se zabrzdila, když jsem přestala hnojit PMDD, už jen CO2, je třeba osávat častěji kal a snížit průtok vody. Víc nevím..

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 03:50:37 • 0.86 s