1 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Hnědý kal na hladině 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 185x
09.03.08 11:46:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarri® – Hnědý kal na hladině
Fotka k příspěvku Ahojte, mám problém se svou malou odchovničkou, 9ti litrová nádržka s mláďaty živorodek a měchýřovek+jedna dospělá na sbírání zbylého krmení ze dna... tvoří se mi hnědý zákal, těsně pod hladinou, díky malému vzduchovátku se ale rozmísí po celém akváríjku, nevím co s tím muže být, odkaluju aspoň 2x do týdne a hned druhý den je to tu zase... nijak voda nezapáchá a ani malým neškodí, svítím jim halogenovou lampičkou, ale v ní určitě nebude problém, protože jsem ji často používala na přisvětlování u jednoho společenského akvária. Nevíte někdo co by to mohlo být? žádnou chemii nic nepoužívám... díky moc všem za rady. Marri ano

09.03.08 11:52:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdeCORF OBRAEN®
filtruješ alebo iba vzduchuješ?skús menej kŕmiť,podľa mna je to z rozkladajúceho krmiva ano
09.03.08 12:02:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarri® – Re: deCORF
nefiltruju, jen vzduchuju...
09.03.08 12:23:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdeCORF OBRAEN® – Re: Marri
pri takom malom akváriu je potrebné filtrovať ano voda sa v ňom veľmi rýchlo kazí aj pri najšetrnejšom krmení :-( pripadne častejšie meniť vodu za odstatú ano

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:57:40 • 0.972 s